Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: Doba trvani vytvareni DVD v DVD Architect 2.0

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Buller
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    8

    Jakto ze mi tvorba DVD po kliknuti na Make DVD trva (nebo spis mi to vypocita) na 6 hodin ? Videl jsem tady par odpovedi ve kterych se pise, ze to trva cca 20 minut. Kde muze byt chyba? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Napis aku mas masinu.
    Predpokladana doba trvania byva casto uplne mimo.
    Zalezi na zlozitosti menu.
    Ak pouzivas dlhe a animovane menu, tak jeho vyroba trva dlhsie.
    Ak mas subory pripravene ako mpeg 2 + AC3 usetris si cas.
    Ak ja robim uplne jednoduche menu a video subor ma cca 4,3 GB pricom je to mpeg2 + AC3 mam ho hotovy za 20 minut.
    Athlon 2400
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Buller
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    8

    Mam Pentium 2,4

    Menu nedelam vubec pouze film.

    A fim mam klasicky 1 VOB a zvuk mam wav

    Thanx.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Hlavně záleží na tom jestli zdrojové video je již nachystaným MPEG, který má všechny potřebné parametry pro DVD nebo jestli je nutný encoding, např. a AVI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Buller
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    8

    Mam tam natazeny klasicky 1 VOB ze Shrinku a wav. Ale klidne to muzu predelat do ac3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Buller
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    8

    Mam tedy ten VOB predelat do mpg 2 ?
    V cem to mam prevest? Ve Vegasu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Citace Původně odesláno od Buller
    Mam tedy ten VOB predelat do mpg 2 ?
    V cem to mam prevest? Ve Vegasu?
    Demuxovat, např. VobEdit (občas pokazí titulky), DVD2DVD-R, atd...
    Vegas do toho nepleť.

    WAV encoduji do AC3 pomoci Sonic Soft Encode.



    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Buller
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    8

    Hele mam problem s dvd2dvd-r

    Kdyz chci zadat Destination (vyberu adresar, kam to chci ulozit) tak mi to napise

    The Destination-Path contains not allowed characters. rename the folder(s) and try again.

    Co za cestu a nazev adresare tam mam zadat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Citace Původně odesláno od Buller
    Hele mam problem s dvd2dvd-r

    Kdyz chci zadat Destination (vyberu adresar, kam to chci ulozit) tak mi to napise

    The Destination-Path contains not allowed characters. rename the folder(s) and try again.

    Co za cestu a nazev adresare tam mam zadat?
    Jména adresářů musí mít jen velká písmena, žádná čeština (a myslím, že max. i 8 znaků).

    dobře:
    D:/DVD/MARENKA/
    špatně:
    D:/dévédé/moje Mařenka/


    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Buller
    Mam tedy ten VOB predelat do mpg 2 ?
    V cem to mam prevest? Ve Vegasu?
    A preco by si to mal predelavat??? Ved v tom VOB subore mas aj Mpeg
    Skontroluj si, co ti pise pri OPTIMIZE a podla toho sa zariad, nie podla : "jedna babka povedala", nechapem co mate stale za problemy s tym architectom, vsetko pise, je jednoduchy a navyse ma help, alebo manual v pdf.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ladinek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    499

    Přesně tak. Když tam natáhnu VOB + AC3, tak je do půl hodiny hotové.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Buller
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    8

    Diky vsem za odpovedi. Uz se mi to poradilo. Nedelal jsem to v DVD architectu, ale v IfoEditu. A povedlo se. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To sme radi, len skoda ze tam nemas kapitoly
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    To sme radi, len skoda ze tam nemas kapitoly
    Jak to víš? Od kdy IfoEdit neumí kapitoly?



    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Voloda
    Jak to víš? Od kdy IfoEdit neumí kapitoly?
    Tak nam vsetkym vysvetli ako ich tam das, ked mas iba video a audio stream
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: servisní mod-doba provozu-samsung 46D8000
    Od pavelmika v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 02-10-2011, 12:13
  2. Doba renderingu
    Od Kamiil v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-10-2010, 16:15
  3. samsung a doba pustenia
    Od tino2 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-04-2009, 15:53
  4. CzechLink a doba příjmu.
    Od imaster v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-03-2008, 03:27
  5. Vytvareni DVD-Audio
    Od imported_Snake v sekci Mastering
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 08-03-2005, 19:23