Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: prosím o radu pro zapojení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    Poprosil bych o radu pro naprostého laika.Pořídil jsem si satelitní vysílání digi tv s přijímačem Humax,ale zjistil jsem že moje stará dobrá dvacetiletá CRT Toshiba nemá SCART.Poradil by mi někdo jak to propojit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Pokud je to Humax III, tak to můžeš propojit normálně anténním kabelem. Jinak bys musel investovat do TV modulátoru, ale to už je asi lepší rovnou koupit novou TV.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    je to Humax digi+II.Já už koupil samsunga R86,ale chci ho vrátit (viz diskuse o lcd)a tak jsem chtěl zkusit zda by to nějak nešlo propojit a ještě chvíli vydržet s tím CRT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,658

    Citace Původně odesláno od Brunc Zobrazit příspěvek
    je to Humax digi+II.Já už koupil samsunga R86,ale chci ho vrátit (viz diskuse o lcd)a tak jsem chtěl zkusit zda by to nějak nešlo propojit a ještě chvíli vydržet s tím CRT.
    RF modulátor. Třeba tady. Plus ještě asi budeš potřebovat redukci Scart-Cinch (pokud ten tvůj přístroj nemá Cinch výstup).

    Ale připrav se na to, že kvalita obrazu bude (silně) degradována.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Moc degradována už nebude, obraz u Digi se snad víc zmršit nedá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,658

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Moc degradována už nebude, obraz u Digi se snad víc zmršit nedá...
    Ne?...

    No, ale jde přeci jen o modulaci, navíc do 3. kanálu... No možná, na starý kisně to nebude až tolik znát...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    Brunc : A nema AV vstup s cinchami ? scart nemusi mat ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    Děkuji všem za pomoc,vyřeší se to nakonec jiným boxem s modulátorem.Stani,i tobě moc děkuji za odkazy,ale ještě chci poznamenat že ta stará kisna Toshiba jde dvacet let bez jediného zásahu opraváře a jaksi k ní máme rodinný vztah.Jinak od pátku mám Samsunga LE32R86,made in hungary.panel C(Chi mei)a to je oproti té kisně parodie na televizi.Však také v pondělí pomaže zpět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Moji rodice maji take TV bez SCARTu a honi to pres video s modulatorem. Tedy konkretne STB/DVD prehravac zapojeny SCARTem do videa a z videa antenni koax do TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prosím o radu
    Od Pugis v sekci Videokamery
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-04-2011, 12:00
  2. Prosim o radu
    Od newmannko v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-06-2010, 11:13
  3. Prosím o radu
    Od Tomo29 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-02-2009, 19:51
  4. prosím o radu
    Od lipan-pan v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-10-2008, 15:46
  5. PROSÍM o radu !!
    Od Duše v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2008, 12:24