Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: DVD Architect - Import kapitol?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    23

    Prosím o informaci, dají se do architektu importovat pozice kapitol z nějakého textového souboru, jako to umí třeba DVD-Lab? Nebo se musejí vkládat ručně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ked robis vo Vegase, tak daju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    267

    Jak se to ve Vegasu dělá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Vo Vegas vytvris klavesou M tzv markre (znacky). Pri renderovani do DVD Architect PAL video stream (alebo wide) treba zaskrtnut save Project Markers In Media File a po vyrenderovani je info o markroch v samotnom mpeg2 subore. Po nacitani do DVDArchitect sa markre objavia ako kapitoly v casovej ose.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    neni to v MPEG2 fajle , ale v dakom pridruzenom subore .. ktory si potom architekt nacita ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    267

    Takže ty značky ve Vegasu mají až následné využití jako kapitoly v DVD Architectu nebo se dají využít i nějak jinak?

    V jednom návodu jsem se dočetl, že kapitoly se dají označit i přímo v DVD Architectu. Který způsob je lepší (výhodnější) - import z Vegasu nebo dodatečné označení v Architectu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    mozes to robit kde chces .. vo vegase to mozes spravit rovno na strih .. tak isto ti encoder vlozi I frame aby si tam mohol mat marker .. v architekte to uz nemusi ist ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @Pytkin: Nedělej z toho hornouherský guláš! Márkry chapters prostě vždy musí být na I-framu a jestli to blbeček Vegas dá jinde, Architect ho (správně) opraví na nejbližší možný... To funguje obecně. Já to dělám ručně a opravuje mě Scenarist - když to mám správně, je to tak na 90 % a stejně podle toho vidím/slyším delay audia...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    std : no ved pisem .. ked spravis markre vo vegase , tak na ne da Iframe .. ked vo vegase markre nedas , a budes ich robit az v architekte , tak sa moze stat , ze nebudes moct dat marker na konkretne miesto , lebo tam nebude Iframe ..

    Mne tiez maestro opravi marker , posunie ho na najblizsi mozny .. Ale do encodera mozem vlozime timecody markerov , aby tam vlozil Ifrejmy ..

    Sem tam niekto chce skoncit uplne presne .. vtedy je lepsie to mat dopredu nachystane ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Presne ako pise Pytkin, DVDArchitect posunie marker na najblizsi I. Preto jelepsie to omarkrovat uz vo Vegas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    267

    Díky za odpovědi.
    Ještě bych se zeptal, zda má nějaké využití v DVD Architectu (resp. při authoringu) označení regionu, podobně jako značka (marker).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    129

    Citace Původně odesláno od radek.kovacik Zobrazit příspěvek
    Díky za odpovědi.
    Ještě bych se zeptal, zda má nějaké využití v DVD Architectu (resp. při authoringu) označení regionu, podobně jako značka (marker).
    Pokud si dobře vzpomínám, tak lze exportovat názvy regionů jako titulky do DVDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Vložení kapitol do DVD
    Od Adamit v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-01-2010, 19:58
  2. Vytvoření kapitol u MKV
    Od Broněk v sekci Kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-05-2009, 11:40
  3. Muxman - import kapitol
    Od Connor v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 09:32
  4. Vytvoření kapitol DVD
    Od Jindra11 v sekci Mastering
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 13-11-2005, 16:36
  5. DVD Architect - export kapitol
    Od Anonymous v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2005, 13:23