Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Vegas a timeline

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Nějak mi ve vegasu uniká v timeline která audiostopa je která.Myslým jednotlivý kanály.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od kutiltim Zobrazit příspěvek
    Nějak mi ve vegasu uniká v timeline která audiostopa je která.Myslým jednotlivý kanály.
    No lavy je hore a pravy dole
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    To jo,a kde je zadek a center.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    v dalsej stope :P
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Takže:
    levý přední
    pravý přední
    levý zadní
    pravý zadní
    center
    subwoofer
    Je to tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Jasan, v pohode:P
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Děkan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    to si snad mozes konfigurovat ne ? ktora stopa je ktora ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Jak konfigurovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    Citace Původně odesláno od kutiltim Zobrazit příspěvek
    Jak konfigurovat?
    Vo vlasnostiach projektu si v záložke "Audio" nastav Master bus mode na "5.1 Surround" (naimesto Stereo) a potom sa u každej audio stopy bude zobrazovať také štvorcové nastavovátko "Surround Pan", kde si myšou nastavíš, v ktorom repráku má daná audiostopa hrať.

    Aké jednoduché... ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    To jo.Ale kde je subwoofer?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od kutiltim Zobrazit příspěvek
    To jo.Ale kde je subwoofer?
    Sak si ho mozes vytvorit !!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Kdybych věděl jak tak bych tady neotravoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od kutiltim Zobrazit příspěvek
    Kdybych věděl jak tak bych tady neotravoval.
    Skopci si hlavnu (stereo) stopu (alebo daj na novu timeline z explorera) a nastav ten SUB (pravym tlacitkom mysi vyber "LFE only...")vlavo od timeline v nastavovacej liste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Dík.Ve vegasu se učím.10 let jsem dělal ve video actionu/DPS Leitch/ale karta odešla do důchodu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Timeline Tools for Vegas
    Od kernel132 v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 04-02-2012, 10:45
  2. Náhled klipů v timeline ve Vegas Pro9
    Od radek.cr v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-04-2010, 17:23
  3. Sony vegas 8b - problem s prenesenim videa do timeline
    Od vega2005 v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-11-2009, 07:39
  4. Vegas 7 timeline
    Od scifa724 v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 12:34
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-05-2005, 11:02