Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 48

Téma: DVD-lab, menu, smyčka, úvodní video nepřetáčet, automatické přehrání

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    64

    Ahoj, mám jen několik dotazů k DVD-lab, prosím o pomoc.
    1) Jak dát do pozadí menu video tak, aby se smyčka na konci přehrávání vždy prolnula plynule s opětovně přehrávajícím se začátkem? Jde to vůbec?
    2) Jak udělat, aby se úvodní video, které tam mám ještě před naběhnutím samotného menu přehrávalo tak, že nepůjde přetočit dopředu a ani ho přeskočit? Dělají se tak hlavně projekty, kdy je na začátku nějaká reklama na firmu nebo další projekty......
    3) Když tam mám to úvodní video před menu, nechce se mi spustit automaticky samo, ale čeká to na spuštění play, jak to udělat, aby se přehrálo automaticky po spuštění disku a pak naběhlo hlavní menu????

    .....Díky díky díky...... L......
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    Už dávno som síce v DVDLab nerobil, ale ešte ho stále mám v pc, tak som ho oprášil a možno moja odpoveď bude stačiť .
    1. Daj mpeg klip do backgroundu v menu, potom na záložke connections použitím nástroja Draw Links myšou pretiahni link z výstupu (to je taká bodka vpravo na objekte, predstavujúcom menu) na vstup, čiara sa pomenuje ako LOOP.
    2. Pravým klikom na objekte otvor menu UOPs & Settings a zakáž jednotlivé akcie v sekcii Prohibit poor users from doing (celkom trefne pomenované).
    3. Úvodné video daj do samostatného title (napr ak hlavné video bude VTS1, úvodné daj ako VTS2), potom pravým klikom daj Add -> Add Command Object -> In VMG Domain vytvor dva command objekty. Do prvého presmeruj First Play a z výstupu bude link na VTS2. Z výstupu z VTS2 dak potom link do druhého command objektu a z jeho výstupu daj linku do Root Menu.

    Napríklad viď obrázok. Toto je len jedna z možností, kombinácií je viac.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: dvdlab_menu.png 
Zobrazení: 152 
Velikost: 33.0 KB 
ID: 2311  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    64

    Děkuji moc, hned dnes vyzkouším, co to udělá..... Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    1. Neda sa to spravit plynule .. Vzdy bude vidiet seknutie .. hlava dvd prehravaca sa musi presunut na ine miesto .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele Din0
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    182

    Kdyz jsem uz u toho DVD Lab pro tak kdyz jsem ted delal DVD tak jsem delal taky podklad v menu motion mpeg, ale pri te rekompresi kdy se vytváří motion menu mi ho to vzdycky o neco zkratí ze začátku, a to stejne mi udelalo v VMG menu kde byl jen mpeg...
    Teprve v nem zacinam tak zkousim a tapu a okukuji návody co jsem kdysi stahl
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    Pytkin:
    1. To je pochopiteľné a preto sa to robí tak (možno si si všimol na mnohých DVD), že všetky takéto menu majú na konci zvuk fade-out a na začiatku fade-in a video sa spravidla končí a začína rovnakým statickým záberom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    A cells (casti u jedneho menu, alebo skor videa+tlacitko) sa pri tom plynulom prehrani nedaju nejak vyuzit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    artman : iste .. Ale odpoved na Lajdakovu otazku je , ze sa to neda ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    artman : iste .. Ale odpoved na Lajdakovu otazku je , ze sa to neda ..
    a skusal si to s tymi cells ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    stayman : s tymi cells som vobec nepochopil , co pises ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    cells, su casti "mensie" ako trebars kapitoly. Mensie, je myslene tym, ze ich vlastne uzivatel snad ani nemoze beznym DO ovladat, ale su trebars vnorene do kapitol, resp. do viacvrstvych menu, kde to funguje bez prerusenia zvuku a obrazu !!! Existuje kopec DVD, kde tie cells ti vlastne dovoluju prehrat prave tebou zvolene casti,, a napadlo ma, ak by sa dal do videostopy button, slo by to ovladat v realnom case... Nechce sa mi nad tym premyslat, ale malo by to ist vyrobit, no DVDA nevie pracovat na urovni cells,a le DVDLab ano, len neviem, ci vie dat zase button do videa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    button do videa ve verzi 2.3 uz tusim umi
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    stayman : jo ja chapem co su cells .. len nechapem ako to s tym suvisi .. proste prehravac prehrava video a musi sa vratit na zaciatok .. jedine ze by mal daku cache a v nej by to mal nacitane , kym sa hlava nepresunie inde ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    stayman : jo ja chapem co su cells .. len nechapem ako to s tym suvisi .. proste prehravac prehrava video a musi sa vratit na zaciatok .. jedine ze by mal daku cache a v nej by to mal nacitane , kym sa hlava nepresunie inde ..
    No to tak nefunguje, proste moze skakat na ktore chce cells, bez toho, aby si to poznal na zvuku, ci obraze. Vravim, neviem ti to vyvsetlit, dalsiu zimu, a ked nahodou nebudem mat co robit, tak to skusim, vydrz, je to len tristvrte roka.. (srandujem):P
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    stayman : neviem .. ale nezda sa mi to .. to by potom authoringove programy umoznovali robit plynule loopy .. a umoznuje to daky ? cells mozes mozno preskakovat vramci dakeho maleho balika dat .. ale minutovy loop si nemozes player drzat v pamati ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Export 3D video a jeho přehrání v 3D TV
    Od Blow v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-10-2011, 16:18
  2. Smyčka
    Od die.catana v sekci Editace videa
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 25-03-2011, 17:42
  3. Plynulá smyčka
    Od MarekNovy v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-12-2008, 08:31
  4. DVD Workshop - smyčka v okně
    Od lajdak v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 03-03-2008, 14:48
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-01-2008, 18:24