Mám hotový projekt v Sony Vegas 8.0a. Projekt je tvořen několika desítkami klipů, u nichž je u většiny použito zrychlené přehrávání (se stisknutým Ctrl a posunem okraje klipu je původní čas. délka zmenšena/zkrácena).
Když si už hotový projekt přehrávám přímo v náhledovém okně Vegasu, vše se jeví v pořádku.
Jakmile ale dám projekt renderovat, ve výsledku jsou všechny klipy, které jsou zrychleny, zobrazeny jen jako černá obrazovka.
Zvuk je v pořádku, a to i u zrychlených klipů - zní tedy zrychleně; titulky jsou v pořádku a klipy, kde nebylo nastaveno "zrychlení" jsou také vyrenderovány správně. Jen u zrychlených je black screen. Černá obrazovka je už vidět při samotném renderování ve Vegasu, pak při přehrávání hotového souboru v libovolném přehrávači samozřejmě také.
Renderovat jsem zkoušel do cca 4 formátů (avi, mp4, mov a wmv) navíc s použitím různých kodeků a jejich nastavení (tam kde to bylo možné).
Výsledek je ale vždy stejný, takže bych neviděl problém v konkrétním kodeku. Kde ho ale hledat, netuším. Po hledání na Google jsem našel na jednom zahraničním foru přesný popis mého problému - bohužel tam bez odpovědí.
Najde se někdo znalý, kdo mě správně nasměruje? Díky předem za ochotu.