Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Problem s Pinnacle 9.0.0 - trhave DVD

cervous (1)|11.11.2004 14:28
Zdravim a prosim o radu. Po sestrihani si chci v Pinnaclu vytvorit DVD, pokud renderovani a kompilace disku probehne uspesne, tak se mi zase stava to, ze vysledek je vetsinou na zacatku, nekdy i nakoci trhavy, resp. nekde uprostred, se obraz v intervalech cca 0,5 sec zastavuje a zvuk to same. Pak jsou pasaze kde je vse v pohode. Nejhorsi je, ze mi to nedela u vseho, napr. neco jde uplne bez problemu a tak proto to nechapu. Rozdil je snad jen v tom, ze do neuspesnych projektu si pridavam nejake titulky a je tam mozna trochu slozitejsi strih. Povedene jsou bez titulku, pouze s menu, Pouzivam Win XP s SP1. Prosim o radu - uz netusim cim by to mohlo byt. Pozn. samotny vyrenderovany zvuk a video trhave neni, ale DVD vysledek ano. Pozn. trhavy je uz vysledek, ktery jeste neni vypalen, tzn. je jen na PC ve strukture formatu DVD
Joe-Joe (593)|11.11.2004 14:54
Pokial nie je samotne vyrendovane video a audio trhane, tak by som skontroloval piecku. Na ake media palis ? :-?
Snah (48)|12.11.2004 07:48
Jestli mas opravdu verzi 9.0.0 tak si urcite stahni posledni patch 9.3.5
trubiroh (48)|12.11.2004 10:57
Pinnacle nepoužívám, takže nemůže radit konkrétně, ale na jaký datový tok necháváš spočítat DVD, příliš vysoký bitrate všechny přehrávače nezvládnou. Max by mělo být 8000.
martin22 (4)|12.11.2004 15:08
Já bych to vyzkoušel i v nějaké jiné mechanice. Viděl bych to totiž taky na placku. Něco podobného dělá třeba DVD-RW
BOBA (590)|12.11.2004 15:31
[quote=martin22]Já bych to vyzkoušel i v nějaké jiné mechanice. Viděl bych to totiž taky na placku. Něco podobného dělá třeba DVD-RW[/quote]

Když jsem to vyrenderoval v Pinnaclu, tak na DVD+RW mi to taky trhalo, ale v DVD architectu ne.Jinak rovněž doporučuji vyzkoušet vše výše otištěné.
Joe-Joe (593)|12.11.2004 16:17
Osobne palim vzdy v NERU. Raz som to chcel v priamo PS9 a mal som problem. V NERU to hodim najprv na RW a az final ide na DVD-R. 9-)
Co sa tyka titulkov davam ich tiez aj s prechodmi a je to v pohode.
Donca ked som skusal PS9+ tak som tam dal hajhorsie mozne prechody a vobec to nepadlo ani nazamrzlo, ako mi to robila PS8. :-!!!
Vyskusaj este v PS9+ len vytvorenie DVD a vypal to v napr. NERU. :-I Potom vyskusaj
[quote=martin22]Já bych to vyzkoušel i v nějaké jiné mechanice. Viděl bych to totiž taky na placku. Něco podobného dělá třeba DVD-RW[/quote]
Lynch (69)|13.11.2004 17:15
Pokud chceš vše dělat v S9 (S9+), určitě musíš nainstalovat poseldní upgrade, který stáhneš z Pinnacle stránek.
Používám také S9+, ale jen po rendering DV AVI, který poté enkoduji v externích produktech. Ale enkoding a authoring DVD ve S9+ normálně chodí, takže spíše hledej problém ve svém HW...