Problem s Pinnacle 9.0.0 - trhave DVD
Zdravim a prosim o radu. Po sestrihani si chci v Pinnaclu vytvorit DVD, pokud renderovani a kompilace disku probehne uspesne, tak se mi zase stava to, ze vysledek je vetsinou na zacatku, nekdy i nakoci trhavy, resp. nekde uprostred, se obraz v intervalech cca 0,5 sec zastavuje a zvuk to same. Pak jsou pasaze kde je vse v pohode. Nejhorsi je, ze mi to nedela u vseho, napr. neco jde uplne bez problemu a tak proto to nechapu. Rozdil je snad jen v tom, ze do neuspesnych projektu si pridavam nejake titulky a je tam mozna trochu slozitejsi strih. Povedene jsou bez titulku, pouze s menu, Pouzivam Win XP s SP1. Prosim o radu - uz netusim cim by to mohlo byt. Pozn. samotny vyrenderovany zvuk a video trhave neni, ale DVD vysledek ano. Pozn. trhavy je uz vysledek, ktery jeste neni vypalen, tzn. je jen na PC ve strukture formatu DVD
Pokial nie je samotne vyrendovane video a audio trhane, tak by som skontroloval piecku. Na ake media palis ? :-?
Pinnacle nepoužívám, takže nemůže radit konkrétně, ale na jaký datový tok necháváš spočítat DVD, příliš vysoký bitrate všechny přehrávače nezvládnou. Max by mělo být 8000.
Já bych to vyzkoušel i v nějaké jiné mechanice. Viděl bych to totiž taky na placku. Něco podobného dělá třeba DVD-RW
[quote=martin22]Já bych to vyzkoušel i v nějaké jiné mechanice. Viděl bych to totiž taky na placku. Něco podobného dělá třeba DVD-RW[/quote]
Když jsem to vyrenderoval v Pinnaclu, tak na DVD+RW mi to taky trhalo, ale v DVD architectu ne.Jinak rovněž doporučuji vyzkoušet vše výše otištěné.
Když jsem to vyrenderoval v Pinnaclu, tak na DVD+RW mi to taky trhalo, ale v DVD architectu ne.Jinak rovněž doporučuji vyzkoušet vše výše otištěné.
Osobne palim vzdy v NERU. Raz som to chcel v priamo PS9 a mal som problem. V NERU to hodim najprv na RW a az final ide na DVD-R. 9-)
Co sa tyka titulkov davam ich tiez aj s prechodmi a je to v pohode.
Donca ked som skusal PS9+ tak som tam dal hajhorsie mozne prechody a vobec to nepadlo ani nazamrzlo, ako mi to robila PS8. :-!!!
Vyskusaj este v PS9+ len vytvorenie DVD a vypal to v napr. NERU. :-I Potom vyskusaj
[quote=martin22]Já bych to vyzkoušel i v nějaké jiné mechanice. Viděl bych to totiž taky na placku. Něco podobného dělá třeba DVD-RW[/quote]
Co sa tyka titulkov davam ich tiez aj s prechodmi a je to v pohode.
Donca ked som skusal PS9+ tak som tam dal hajhorsie mozne prechody a vobec to nepadlo ani nazamrzlo, ako mi to robila PS8. :-!!!
Vyskusaj este v PS9+ len vytvorenie DVD a vypal to v napr. NERU. :-I Potom vyskusaj