Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Prevod digitalniho signalu na analogový signál

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    9

    Potreboval bych prevest signal ze set-top boxu [tedy digitalni (ze scartu)] na signál analogový, který by se dal pripojit k televizi prez normalni analogovy vstup. Neexistuje nejake zarizeni pro tento prevod??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,657

    Tak.
    Teď ještě vystřízlivět a pak požádat Maška o vymazání tématu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Tazatel má zřejmě na mysli převod analogového AV signálu (SCART) na analogový RF signál (k čemuž slouží TV modulátor).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,657

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Tazatel má zřejmě na mysli převod analogového AV signálu (SCART) na analogový RF signál (k čemuž slouží TV modulátor).
    No, výraz "tedy digitální(ze scartu)" a tento převést na "NORMÁLNÍ analogový vstup" tomu moc neodpovídá...

    Typuji to na lahváče+rum(ať už s plachetnicí nebo bez) anebo omamné látky(v nemalém množství)...


    P.S.: navíc nadpis tématu zní: "Prevod digitalniho signalu na analogový signál"
    Naposledy upraveno uživatelem stani: 20-02-2008 v 22:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    168

    stani, zbytecne se rozcilujes, to jde i bez emoci, kazdy nemusi byt expert. Asi potrebuje pripojit set top box k televizi, ktera ma jen antenni vstup. Asi na to mel myslet uz pri koupi boxu, nektere modely maji modulator v sobe, viz treba http://www.digitalnitelevize.cz/info...t-top-box.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,657

    Já se ale přeci vůbec nerozčiluji, apoň je tu nějaké rozptýlení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    repu:
    Jestli jsem to dobře pochopil, tak nemůžeš použít SCART, neb na TV ho nemáš.
    Mrkni sem:
    http://masek.ic.cz/Dvbc/handan1.html
    a všimni si druhého obrázku a zaměř se na čísla 2 a 3. Tyto "zdířky" propoj se stejnými u své TV, a snad by to mělo jakš-takš fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    168

    Ivo, a co kdyz to bude stary Merkur
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Citace Původně odesláno od marek62 Zobrazit příspěvek
    Ivo, a co kdyz to bude stary Merkur
    No tak já si tak matně vzpomínám na naši první televizi., byl to Ametyst někdy z roku 1962., tak na takovém druhu TV to spojení asi nebude vůbec možné.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Řešení signálu. Budu mít signal
    Od Majklson1990 v sekci DVB-T
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-05-2012, 01:20
  2. VD: Budoucnost digitálního vysílání
    Od husky14 v sekci Víkendové diskuze
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 26-01-2010, 06:40
  3. Sony KDL-40L4000 - příjem digitálního signálu
    Od Drbo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-11-2008, 19:33
  4. AverTV DVB-T x analogový signál
    Od imported_zdenda v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-08-2004, 13:38