Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Alternativni software pro AverTV Hybrid Volar HX

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3

    Zdravim,
    snazil jsem se najit tu zminku o pouziti jineho SW nez dodavaneho primo od AverMedia, ale nepodarilo se mi to, proto vznasim dotaz touto cestou.

    Pouzival jsem dlouho Aver TVPhone98 w/VCR, coz byla karta, kterou bylo mozno pouzivat i v jinych aplikacich, nez ve vyrobcem dodavanem SW, ktere mi silne nevyhovovalo jak funkcnosti tak moznostmi. Pouzival jsem prevazne ATV2000 a DScaler, prilezitostne iuVCR nebo BorgTV.

    Nyni jsem majitelem AverTV Hybrid Volar HX a s dodavanym SW je to stejny pripad - velmi rad bych nasel nejakou pouzitelnejsi alternativu s mensi mirou grafickych pozlatek, zato vice funkcnosti. Mam u pocitace dva monitory a rad bych kuprikladu sledoval TV na sekundarnim a na primarnim provadel neco jineho. AverTV6 toto neumoznuje - v lepsim pripade na sekundarnim monitoru zobrazi cerne okno, v tom horsim aplikace zatuhne. Podarilo se prosim nekomu rozbehnout tento tuner v jine aplikaci, kde by bylo mozno provozovat jak digitalni tak analogovou cast?

    Predem diky za kazde podnetne tipy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    Myslim, ze by si s tym nemal mat ziaden problem. Ja mam USB Hybrid Volar starsi model (ne HX), v systeme ho lubovolny TV alebo zachytavaci software vidi a dokaze s nim pracovat. Funguje aj vo VirtualDube, MCMpegEnc, atd.
    Staci nainstalovat len ovladace (bez AverTV6).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3

    No ja to zarizeni v jine aplikaci vidim, ale nejsem schopen nijak prepnout rezim treba na DVB-T nebo Analog.. proste jsem se nebyl schopen dostat na zadne ovladaci panely, kde bych tohle mohl provest. A hlavne bych na sledovani televize rad pouzival prave treba to ATV2000 nebo Dscaler.. Pokud mi nekdo dokaze poradit, jak to v nich rozbehnout, byl bych moc rad..
    Naposledy upraveno uživatelem whitus: 19-02-2008 v 23:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    ATV2000 funguje, ale v Parametrech je treba vybrat Video converter - Video converter, z nejakeho duvodu se driver nechce pripojit primo na Video renderer, timto se to obejde a melo by to fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Mike Zobrazit příspěvek
    ATV2000 funguje, ale v Parametrech je treba vybrat Video converter - Video converter, z nejakeho duvodu se driver nechce pripojit primo na Video renderer, timto se to obejde a melo by to fungovat
    Diky, vyzkousim. BTW to je jen na analogovou cast nebo i digitalni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    Jen na analogovou cast
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    2

    Tak som kupil Aver Volar Hybrid HX, ani vlastne neviem preco. Ten ich soft je jednoducho hroza, omalovalo im to asi nejake 10 rocne cinske dieta (aver tv ponuka 2 skiny: odporny a potom ten horsi, ktory sa neda ani pouzivat) a co sa funkcnosti tyka, tak silne dufam ze to je len alfa verzia, a ze coskoro vydaju naozaj cosi pouzitelne. AverTV6 ... to akoze malo uz 5 verzii pred touto?

    Na kablovke, kde mi bez problemov beha Leadtek 2000XP mi toto cudo chyti len 2 programy pod slovenskou normou a 2 ine programy pod ceskou normou. Ako spravit aby fungovali aspon vsetky 4 naraz netusim.

    Pod vistou je to este horsie. Vypina to Aero ,kedze iny ako overlay mod neuznava, na pokyny reaguje s 3 sekundovym oneskorenim, zatazuje to CPU 2x viac ako pod XP, ten ich strasny GUI zanechava biele skvrny miesto transparencie...ze ja som neostal verny Leadteku...

    Skusal na tom niekto rozchodit ATV2000 pod Vistou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od artam Zobrazit příspěvek
    Myslim, ze by si s tym nemal mat ziaden problem. Ja mam USB Hybrid Volar starsi model (ne HX), v systeme ho lubovolny TV alebo zachytavaci software vidi a dokaze s nim pracovat. Funguje aj vo VirtualDube, MCMpegEnc, atd.
    Staci nainstalovat len ovladace (bez AverTV6).
    Ahoj, když používáš VirtualDub, je možné nastavit rozlišení 768x576 nebo jen 720x576 (pochopitelně pro analogový vstup)?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AVerTV Hybrid Volar HX
    Od zdenda05 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 21:16
  2. AverTV Hybrid+FM Volar (A828) USB
    Od jurasko69 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-06-2009, 16:05
  3. AVerTV Hybrid+FM Volar HX
    Od SpaceHacker v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 23:04
  4. Alternativní software pro AVerTV Hybrid
    Od dast v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-08-2006, 20:07