Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Adobe Premiere 3

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele XMildaX
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    7

    a jak to bude s Premierou CS3 Pro? Tohle jsou jako další efekty i do nové verze premiery?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele XMildaX
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    7

    sorry jsem teda uplnej lamista
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele broukson
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1

    poslední odkaz - "Nejčastější dotazy" nefunguje, stránka prý neexistuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    2

    Používám Adobe Premiere elements 3, protože jsem si koupil TV 16:9 začal jsem filmovat také v tom formátu, ale program to stále zpracovává v okně 4:3, takže když to ve výsledku exportuji 16:9, tak je to tak zdefotmované, že se na to nedá ani podívat. Poradí někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Řekl bych, že stačí u hotového streamu opravit hlavičku na 16:9 (tedy pokud je ta deformace "natažení do výšky")...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    2

    Natáčený materiál je 16:9 ale program ho zpracovává v okně 4:3 a chová se tak i při exportu. Takže když upravím rozlišení, tak je to 16:9, ale nahoře i dole jsou černé pruhy.... Takže je to placaté...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele Bobanovicz
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    169

    Když zakládáš projekt tak si vyber, že jde o Widescreen.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Hainz Zobrazit příspěvek
    Čeština Adobe Premiere Pro 2.0
    Čeština Adobe Encore CS3
    nemate niekto zakupenu cestinu na CS3 a ktory by sa snou snami podelil,

    dik karlik
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 18:15
  2. Adobe Premiere CS3
    Od dalizije v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-07-2008, 18:20
  3. Adobe Premiere Pro
    Od Pavlicek v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-02-2006, 19:13
  4. Adobe Premiere
    Od Pavlicek v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 08:54