Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: Sony Vegas- export do dvd architect

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    27

    Dobry den.
    Mam video zo starej kamery zachytene do jedneho velkeho suboru na PC. Potrebujem ho zostrihat vo vegasi. To nie je problem. Ale potom ho potrebujem hodit uz zostrihane do dvd architectu ale bez straty kvality a chcem to potom vypalit na DVD. Video je vo formate MPEG2. Dakujem za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od emil12 Zobrazit příspěvek
    Dobry den.
    Mam video zo starej kamery zachytene do jedneho velkeho suboru na PC. Potrebujem ho zostrihat vo vegasi. To nie je problem. Ale potom ho potrebujem hodit uz zostrihane do dvd architectu ale bez straty kvality a chcem to potom vypalit na DVD. Video je vo formate MPEG2. Dakujem za pomoc
    1. v com, teda v akom kodeku je to velke video?
    2. ako si dostal to Mpeg2? To je tak aj to zachytene video?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    27

    ved to zachytene video je mpeg2 cize ten velky subor. a ja ho potrebujem zostrihat a nejako bez straty kvality ho previest do dvd architectu. Nieco take ako je vo virtualdubmode direct stream copy
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od emil12 Zobrazit příspěvek
    ved to zachytene video je mpeg2 cize ten velky subor. a ja ho potrebujem zostrihat a nejako bez straty kvality ho previest do dvd architectu. Nieco take ako je vo virtualdubmode direct stream copy
    Ten Mpeg2 si zachytaval ako a hlavne preco? Mal si si to dat do DV (avi) a az potom do Mpeg2. No mal by si to teraz ulozit bez rekompresie, ale neviem ci to vie Vegas u SD videa, mozno ak mu nastavis pri exporte presne parametre toho povodneho, fakt neviem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    27

    zachytaval som to na tv karte na ktorej mam vstup pre chinch kde som napojil svoju staru kameru a nahral pozadovane video v mpeg2. a da sa vo vegase to dat do architectu tak aby som to renderoval bez straty kvality cize bez rekompresie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No ved to som ti pisal, ze asi ano, ale isty som si nie, pretoze ja robim s HD... mna zaujma hlavne preco si tak urobil, ked aj Vegas vie naberat z analogovych vstupov a rovno do DV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    27

    no a to ze sa to da to som rad. Len nevie niekto ako ho ulozit bez rekompresie? Tak ako pisal stayman ze to mam renderovat s takymi nastaveniami ako video? A mimochodom moja stara kamera nema firewire cize neviem ci sa to da dat do vegasu priamo. A este jedna otazka aku to ma vyhodu ked to dam do DV? Ved potom to musim vyrenderovat s rekompresiou cize stratim kvalitu lebo dvd je v mpeg2.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od emil12 Zobrazit příspěvek
    no a to ze sa to da to som rad. Len nevie niekto ako ho ulozit bez rekompresie? Tak ako pisal stayman ze to mam renderovat s takymi nastaveniami ako video? A mimochodom moja stara kamera nema firewire cize neviem ci sa to da dat do vegasu priamo. A este jedna otazka aku to ma vyhodu ked to dam do DV? Ved potom to musim vyrenderovat s rekompresiou cize stratim kvalitu lebo dvd je v mpeg2.
    1. das to do PC a teda do Vegasu presne tak, ako ten Mpeg2, ibaze pouzijes namiesto toho programu, v com si urobil ten Mpeg2 (ani to si sa neunuval prezradit!!!!), do VegasCapture, ktory ti to prevedie pri naberani hned do DV kodeku (avi)

    2. To je dost sporne, pretoze moc neverim, ze mas kvalitny RT enkoder do toho Mpeg2 a navyse strihat DV mozes bezproblemov a aj ulozenie z DV do Mpeg2 nie je nijak tragicke, so stratou kvality. Robi sa to tak, ver mi, horsie bude, ak by si rekompresoval ten Mpeg2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    27

    aha dakujem. Uz tomu chapem az na jednu vec. Ked to zostrihane video chcem dat do dvd architectu staci ked ho vyrenderujem a hodim ho tam alebo tam je nieco take ako v premiere ze export to encore? Dakujem a ospravedlnujem sa za otravovanie mimochodom ten mpeg2 som robil cez tv kartu v programe winfastpvr 2 a kartu mam winfast tv 2000 xp expert
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak som to teraz skusal a ono to bez rekompresie SD Mpeg2 vo Vegase ideeeeeeeeee !!!!!

    Podmienka je, ze je to program stream a ze ma CBR dat.tok, teda konstatny a musis vediet presne aky !!!!!!

    Inak ano, nastavit musis na vystupe ten DVDA...

    PS: Ked nacitas ten stream do Vegasu, nacitaj ho aj cez Match Media Settings, je v Project Properties
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Vegas vie smart render mpeg2 aj pri SD ako pise stayman, no niekedy to robi problemy. Najhorsie su na tom nahravky z DVB-S, kde je variabilny dat tok a neuzavrete GOPy.

    emil12:
    Pokial mas nahravku v mpeg2 a vo Vegas ti to postrihat bez rekompresie nejde, tak pouzi na strih MPEGVideoWizard od Womble, alebo ProjectX (je tu na webe aj navod na ProjectX)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    27

    mimochodom taze aby som to spravil bez rekompresie staci ked si napr. v programe mediainfo zistim dat. tok videa a potom ho taky isty nastavim aj v renderingu? a este ked to ide bez rekompresie ide to rychlejsie?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    ano hej
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    27

    no tak som to skusil a pri renderovani mi to ukazuje v nahladovom okienku no recompression required. Tak nfm v com som spravil chybu mozno v bitrate.
    V tom velkom subore je 9000Kbsp aspon tak mi to ukazuje mediainfo a vegas chce bps tak som tam zadal 9000x1024=9216000 opravte ma ak to mam zle ale ak viem tak PC nepocita v desiatkovej sustave.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    Citace Původně odesláno od emil12 Zobrazit příspěvek
    no tak som to skusil a pri renderovani mi to ukazuje v nahladovom okienku no recompression required. Tak nfm v com som spravil chybu mozno v bitrate.
    V tom velkom subore je 9000Kbsp aspon tak mi to ukazuje mediainfo a vegas chce bps tak som tam zadal 9000x1024=9216000 opravte ma ak to mam zle ale ak viem tak PC nepocita v desiatkovej sustave.
    Ta hláška je v pořádku. Pouze tam, kde se ti objeví obraz to přepočítává, protože jsi tam udělal nějaký zásah.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sony dvd architect nenacita mpg z Vegas
    Od scooti v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-05-2010, 06:23
  2. Sony Vegas 8.0c a export videa na XDCAM disc
    Od radek.cr v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-10-2008, 11:55
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 19:31
  4. Sony DVD architect 3,0 a Vegas 6,0
    Od Slůně v sekci Mastering
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-06-2005, 07:41
  5. DVD Architect - export kapitol
    Od Anonymous v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2005, 14:23