Chci kameru!!!
Uz jsem se tak trochu rozhodl co koupim jen potrebuji jeste popichnout.
Po dlouuuuuuuhem rozhodovani nakonec vysla na povrch tahle chutovka: Canon HG10
Bylo by mozne aby se k teto kamere nekdo vyjadril s vlastnimi zkusenostmi?
Procetl jsem hodne diskuznich for a rekl bych ze HG10 je ta prava volba. Nechci pasky (miniDV), neptejte se me proc. Proste nechci.
Kdyby neexistovala moznost zazanmu na HDD tak bych asi volil mezi HV20 nebo ted jiz HV30.
Poprve mi v hlave utkvela rada Everio od JVC, nicmene obrazova kvalita se mi nejak nezamlouva.
Lakala me take Sony, ale hned jedna dost velka mizerie pro me je dotykovy display....takze to taky nee.
Nejprve jsem se rozmyslel nad opravdu levnymi kamerami nejdrive do 10k pak 15k, ale zjistil jsem ze to asi nema cenu. Nekupuju preci kameru na leto nebo jednu sezonu ale na par let, ze?
Jen mam takovou dalsi otazku co se onoho formatu tyce...AVCHD. Vi nekdo co presne potrebuji k tomu abych si to mohl stahnou, sestrihat a prehrat v PC a pote se na vysledek podivat na telce. Nemam zatim jeste FullHD TV, nicmene v brzke dobe zakoupim.
Co se tyce PC, tak nemam poradne tuseni jak nabouchanou masinu potrebuji abych s tim formatem nemel trapeni, tudiz k tomuto se vyjadrit muzete taktez.
Muj Komp:
AMD Athlon64 Dual 4600+ (2.40 GHz)
2GB RAM (OZ)
nVidia GeForce 7600 GS
HDD 2x250GB + 2x250GB WD
Dik lidicky .....![]()