Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zkouším tvorbu .mkv, ale.....proužky v obraze. Čím to je, čím to je??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    63

    Čau všem. Hraji si v programu AutoMKV. Zdroj je videoklip - DVDRip - VOB. V přílohách posílám obrázky nastavení programu v záložkách Basic, Advanced a Advanced Profiles a náhled výsledného .mkv souboru, což je právě můj problém, protože v rychlých scénách jsou zřetelně vidět proužky. Pomůže mi někdo se těchto proužků zbavit??

    Děkuji.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: basic.jpg 
Zobrazení: 228 
Velikost: 156.1 KB 
ID: 2070   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: advanced.jpg 
Zobrazení: 213 
Velikost: 150.8 KB 
ID: 2071   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: advprof.jpg 
Zobrazení: 182 
Velikost: 165.3 KB 
ID: 2072   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: prouzky.jpg 
Zobrazení: 240 
Velikost: 143.7 KB 
ID: 2073  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    30

    Jé já mám podobný problém...když si pouštim film na tv v 1080i (ale i na PC) tak při rychlých scénách je okolo pohybujících se objektů obraz výrazně rozprouškovaný..nevim jestli to neni kodekama a fakt mě to štve tak se připojuji k žádosti o radu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SS2CZ
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    900

    Ty proužky jsou prokládání,je možný použít deinterlaci buď při přepočítávání nebo přehrávání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele appalacio
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    201

    proklad videa je svinstvo .-) jedině snad filtr deinterlace respk volba deinterlacer.. máš tam auto.. asi bude potřeba interlaced.(proklad)
    Naposledy upraveno uživatelem appalacio: 02-02-2008 v 12:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od SS2CZ Zobrazit příspěvek
    Ty proužky jsou prokládání,je možný použít deinterlaci buď při přepočítávání nebo přehrávání.

    Co vybrat?? viz příloha


    Pak je tam ještě položka Field Order, kde jsou možnosti: AUTO, BFF, TFF, Hybrid
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: deint.jpg 
Zobrazení: 154 
Velikost: 154.0 KB 
ID: 2074   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: deint2.jpg 
Zobrazení: 122 
Velikost: 156.6 KB 
ID: 2075  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od appalacio Zobrazit příspěvek
    proklad videa je svinstvo .-) jedině snad filtr deinterlace respk volba deinterlacer.. máš tam auto.. asi bude potřeba interlaced.(proklad)

    Zkusím díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SS2CZ
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    900

    Já nevím,zkoušej co bude vypadat nejlíp.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    30

    Tak sem zkusil u VLC playeru - je tam zakázat prokládání a pak sou tam různý volby...dal sem lineární a je to v pohodě....a auto MKV mi to nastaví pro všechny přehrávače? Sorry možná se ptám jako lama, ale do dneška sem to neznal...a je to i na filmy nebo jen na vlastní videa? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od SS2CZ Zobrazit příspěvek
    Já nevím,zkoušej co bude vypadat nejlíp.

    Jojo, to bude nejlepší. Kdyby to ale netrvalo tak dlouho Ale důležitý je, že jste mi poradili, kde mám zkoušet. Díky, pak napíšu výsledek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od appalacio Zobrazit příspěvek
    pjedině snad filtr deinterlace respk volba deinterlacer.. máš tam auto.. asi bude potřeba interlaced.(proklad)


    ANO, to bylo ono. Stačilo změnit v Deinterlacer na Interlaced a video je v pořádku. Ještě jednou díky za pomoc. funteek
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-06-2012, 05:29
  2. Kompozitní vstup - proužky při pohyblivém obrazu
    Od ondra-banov v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 27-01-2011, 00:04
  3. Zkoušim.Neporadite
    Od Pavlicek v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 14:14
  4. proužky v obraze
    Od pee.tr v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 11:29
  5. horizontální proužky na Asus TV/FM Philips 7135
    Od Jarmom v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-05-2005, 22:12