Chtel bych se zeptat, ma cenu si ted koupit PS3 do bundlu s Killzone 2 nebo pockat az vyjde nova verze PS3 s 45 Nm cipem, tedy ze se snizi spotreba a hlucnost a mozna i cena konzole??? Jak to vidite, bude PS3 zlevnovat behem tohoto roku???
Diky
Chtel bych se zeptat, ma cenu si ted koupit PS3 do bundlu s Killzone 2 nebo pockat az vyjde nova verze PS3 s 45 Nm cipem, tedy ze se snizi spotreba a hlucnost a mozna i cena konzole??? Jak to vidite, bude PS3 zlevnovat behem tohoto roku???
Diky
Zdravim,
Killzone 2 jsem hral vcera demo a musim rict, ze pro fanousky FPS je to nutnost. Ta grafika byla fakt brutalni... Kazdopadne jestli se bude snizovat cena PS3 to vi mozna jen v Sony (a ani ti mozna ne ;-)), protoze Sony se konecne po nekolika letech dostalo s prodejni cenou na vyrobni (bez zapocteni marketingu a logistiky), takze si nemyslim, ze by se nejak hrnulo s cenou dolu... Ale fakt netusim, treba je krize a podvadejici Microsoft donuti... Prodeje tomu napovidaji...
Chtel jsem se zeptat,jak je to s prehravanim dvd na ps3,jestli je to stejne,jak na normalnim prehravaci....Mam philips DVP5990 a jsem s nim moc spokojen i s filmy pres Usb...Jestli Ps3 prehrava take dobre filmy a divxy(prehravac bych jinak dal dcerce)Dekuji za rady predem...
radšej pre istotu pridám návod ( divx s titulkami ) :
http://www.ps3jka.sk/novinky/titulky...ducho-zadarmo/
Podařilo se někomu dostat z PS3 zvuk v lepší kvalitě než 5.1 PCM 48kHz ?
Jde mně o to, jestli PS3 opravdu dekóduje Dolby True HD / DTS HD zvuk nebo jenom původní DD / DTS core, které je obsažené v HD stopách kvůli zpětné kompatibilitě.
Třeba Yamahy umí zobrazit parametry vstupního signálu - zkoušel jste to někdo?
Nebo ukázala někomu PS3 u PCM vyšší bitrate než 4,6 a 6,1 Mb/s ?
Datové toky u PCM:
2.0 PCM 44,1 kHz 16 bit ("44,1/16")= 2 x 44100 x 16 = 1 411 200 b/s = 1,4 Mb/s (Audio CD)
5.1 PCM 48/16 = 4,6 Mb/s (může být klidně i DD/DTS dekódované do 5.1 PCM)
7.1 PCM 48/16 = 6.1 Mb/s (může být i Dolby Digital Plus (= 7.1 DD))
5.1 PCM 48/24 = 6,9 Mb/s
7.1 PCM 48/24 = 9,2 Mb/s
5.1 PCM 96/24 = 13,8 Mb/s
7.1 PCM 96/24 = 18,4 Mb/s
5.1 PCM 192/24 = 27,6 Mb/s
7.1 PCM 192/24 = 37,8 Mb/s
Naposledy upraveno uživatelem vanDave: 05-03-2009 v 13:57
O víkendu se snad dostanu k vyzkoušení, Yamaha RX-V1900 by to měla umět zobrazit.
Pěkný den.
Prosim nevite nekdo zda PS3 do bundlu s Killzone 2 ma verzi CECHL04 ci lepsi? diky
trochu sem zkousel ten mediaserver a je to husty mam v kompu dve sitovky tak do jedny mam zapojenej net a do druhy ps3 ale po zbeznym zkouseni me jde na ps3 bud net skrz pc nebo mediaserver z pc nemate nejakou radu aby mi bezel jak internet tak mediaserver na ps3 jak nastavit pc aby to takhle bezelo?