pinnacle 500 pci -problem
Mam dotaz,jestli mi bude fachčit zachytavaní z analogoe kamery-propojeno cinch pokud mam nefunkční z
vukovou kartu a mám pripojený jen video cinch kabel.Není to nějak provazané,aby to fungovalo?
Při zapnutí mi to vubec nefunguje.Nevím jestli něco nedělám špatně.
Díky za radu
vukovou kartu a mám pripojený jen video cinch kabel.Není to nějak provazané,aby to fungovalo?
Díky za radu
[QUOTE=pazdera;163254]Mam dotaz,jestli mi bude fachčit zachytavaní z analogoe kamery-propojeno cinch pokud mam nefunkční z
Díky za radu[/QUOTE]
ghjllg
Díky za radu[/QUOTE]
ghjllg
Díky za odpověd, ale v čem je problém , když mám zapojený cinch u videa na aut,u karty na in a když zapnu
spustit zaznam,v nahledu se nic neukaže,čas běží, ale nic se nenahrava.Je to nějake divne,asi dělám něco špatně,ale nevím co.
spustit zaznam,v nahledu se nic neukaže,čas běží, ale nic se nenahrava.Je to nějake divne,asi dělám něco špatně,ale nevím co.
Když to nevidím, tak je problém zjistit chybu.
1. Zapoijit kameru cinch-cinch
2. Přepnout kameru do režimu play (na displeji musí být vidět zaznamenané video) Kameru musíš spouštět ručně.
3. Spustit PS-11 a v režimu nahrávání vybrat zdroj videa (vč.formátu - PAL/4:3, 16:9)
4. Vybrat ukládací formát (DV, mpeg) - doporučuji DV
5. Odkliknout ,,Nahrávat"
Ještě napiš konfiguraci PC.
1. Zapoijit kameru cinch-cinch
2. Přepnout kameru do režimu play (na displeji musí být vidět zaznamenané video) Kameru musíš spouštět ručně.
3. Spustit PS-11 a v režimu nahrávání vybrat zdroj videa (vč.formátu - PAL/4:3, 16:9)
4. Vybrat ukládací formát (DV, mpeg) - doporučuji DV
5. Odkliknout ,,Nahrávat"
Ještě napiš konfiguraci PC.