Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: WinFast TV200XP Expert

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    20

    Zdravím. Po preinštalovaní a zapnutí karty mi nabehlo toto: File Missing- Crogram Files:WinFast/WFTVFMWFCFG.dll a prosí to preinštalovať. Tento súbor neviem nikde nájsť. Vďaka za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ani ho nenajdeš. Ten se "vyrobí" tou instalací. (je to knihovna)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    20

    Teda ešte raz všetko preinštalovať?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    No hlavně se všeho z tv tuneru zbavit (i v registrech). A na čistý systém opět nainstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    20

    No, tak to skúsim, ale som nováčik takže to bude trápenia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Když tak se mrkni sem http://masek.webzdarma.cz/tvexpert.html , a zkus se podle toho tak nějak řídit.
    Pokud budeš používat PVR_1, tak nejlepší je tento software:
    aplikace: 3.0.10.20
    drivery: 5.13.1.3310
    seženeš zde: http://masek.ic.cz/index3.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    20

    Nejde mi to stále! Teda presnejšie, s inštalačným CD nemôžem nainštalovať softvér. Drivery sú nainštalované, preveril som si to cez správcu zariadení. Ale softvér nie a nie nainštalovať. Vymazal som aj register : regedit-Leadtek - odstrániť. Neviem asi budem musieť preinštalovať celý Windows. A to je roboty na pol dňa.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Z mého webu http://masek.ic.cz/index3.html si stahni "unikátní" utilitku přímo od Leadteka Driver uninstall tool - 14.06.2005, která umí odinstalovat příslušný software od Leadtek karty.
    A potom použij aplikaci a drivery z mého webu, jak jsem uvedl výše v jiném postu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    20

    Takže po reštarte" Nový hardware je nainštalovaný a pripravený na používanie".A čo ďalej? Ako nainštalovať softvare?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Podívej se do Nastavení / Ovládací panely / Systém / hardware / Správce zařízení / Řadiče zvuku, videa, ... / a tam budeš mít po otevření té složky žluté vykřičníky (otazníky?). Aktualizuj, ale předem si stáhni ten software ode mě. Aby jsi měl odkud aktualizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    20

    Sú tam tri ovládače bez výkričníkov :WinFast TV 200 XP Expert WDM Crossbar
    :WinFast TV 200 XP Expert WDM TV Tuner (PAL)
    :WinFast TV 200 XP Expert WDM Video Capture. (PAL)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od datcom Zobrazit příspěvek
    Sú tam tri ovládače bez výkričníkov :WinFast TV 200 XP Expert WDM Crossbar
    :WinFast TV 200 XP Expert WDM TV Tuner (PAL)
    :WinFast TV 200 XP Expert WDM Video Capture. (PAL)
    No tak už je tam máš. Windows rozpoznaly nový hardware a hned začly instalovat software.
    Musíš to mít tedy i v Programech. Tam klikni na start Winfast a nastavuj kanály.
    Area: PAL_BG, nebo PAL_DG (měl by jsi tam míti PAL_BD.)
    TV source: antenne, nebo cable. Musíš si vybrat správné připojení
    Auto Fine Tune: zafajfkovat
    Adaptive Chanel Scanning: zafajfkovat
    kliknout na Scan channels
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: televize4.jpg 
Zobrazení: 121 
Velikost: 43.9 KB 
ID: 2038  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    20

    No a teraz sme sa dostali ku koreňu veci a o to mi hlavne ide. Ja to nikde nemám/ resp. sa mi to nechce nainštalovať/. Som vďačný za každu radu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ty to nemáš v Programech ? (program files)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    20

    Bohužiaľ nie!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Leadtek WinFast TV200XP Expert - nejde obraz
    Od dvitner v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-02-2006, 09:14
  2. Leadtek WinFast TV200XP Expert
    Od mir77 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 18:36
  3. Šum na Winfast Expert
    Od maaarty123 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-09-2005, 20:02
  4. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-02-2005, 17:14
  5. winfast tv200xp expert-nejde zvuk
    Od mišo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 11:07