Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: Po instalaci SP2 nelze grabovat

  1. #16
    Nováček Avatar uživatele PetrS75
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Ahoj všem,
    mám taky ten samý problém s SP2 (
    A bohužel mi nepomohlo ani zmíněné přehrání FW řadiče z SP1 ( a ani po odinstalování se to už nezlepšilo (((
    Prosím o radu, jak se toho zbavit!!!!
    Zkoušel jsem i opravný patch SP2 na FW řadič (viz www.exac.cz) a stále nic ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Jano
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    601

    A príde na moje slová pomôže vám len format C:
    Už som to chytil od Premiere tušim 7 -bola emerická version???
    Vypla mi na tv karte broatcast , takže som vobec nevedel pal navoliť !
    Tiež som si myslel že je to SP2 ale ten mi ide bez problemov už dosť
    dlho.
    Pozor na DX a sdk tie to tiež dokážu rozhádzať !

    Microsoft DirectShow

    Rozhraní API Microsoft DirectShow poskytuje vysokou kvalitu digitalizace a přehrávání multimediálních souborů v počítači a na serverech v Internetu. Součást DirectShow podporuje řadu zvukových formátů a formátů videa včetně souborů ve formátu ASF (Advanced Streaming Format), AVI (Audio-Video Interleaved), DV (Digital Video), MPEG (Motion Picture Experts Group), MP3 (MPEG Audio Layer-3), WMA/WMV (Windows Media Audio/Video) a WAV. Součást DirectShow umožňuje digitalizaci videa, přehrávání disků DVD, úpravy a směšování videa, dekódování videa s hardwarovým urychlením a ladění vysílání analogových a digitálních televizních signálů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček Avatar uživatele PetrS75
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    JJ,
    LEPŠÍ UŽ TO NEBUDE :O)))
    Bohužel jsem se nachal nalákat od Exacu, že mají opavný patch pro Firewire rozhraní a nainstaloval jsem si SP2 )
    Po instalaci opravného patche je to stále to samý, a vysvětlit mi to nedokázali ani samotní technici fy EXAC.
    Tož budu se muset spokujit s FORMAT C: protože se toho neumím zbavit. Už jsem nad tím strávil mnoho času a další do toho investovat už nebudu... Ještě jsem narazil v Sony VEgas že by tam ta možnost volby NTSC/PAL byla, ale stejně mi to nepomohlo. Tak tedy rezignuji a SP2 vyhrál (jdu formátovat disk)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    No pani, ja som robil v uplynulom mesiaci-dvoch asi 10 PC kde som defaultne daval XP s SP2. Na asi 80% z nich boli nasledne instalovane strihove softy a to aj Studio 9. Idu. Nemoze byt problem zvacsa tam, kde je instalovany SP2 separatne na uz beziaci a pouzivany system?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček Avatar uživatele PetrS75
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Už i tohle mám odzloušený, ale dělá mi to to samý Videostudio mi píše info o grabovaným souboru, že je to NTSC s rozlišením 720*480 25fps (NTSC má 30fps, tak tomu nerozumím proč mi to NTSC detekuje) a přitom mám PAL kameru Canon 720*576 25fps )
    Ve Vegas se dá nastavit i IEEE1394 řadič, ale bohužel mi ani tohle nepomohlo.
    A grabuji na Intel sestavě P4 3GHz, 875P Neo, 512MB a 2 disky (jeden pro stahovaný video)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    Tak z toho som naozaj blbec :-S.
    Ze sa zo supportu Exacu nic rozumne nedozvies to sa stalo viacerym keby si mal aspon AMD zostavu alebo neintelovsky chipset poradili by ti zmenit platformu, ale takto si im nedal sancu .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček Avatar uživatele PetrS75
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Po instalaci SP2 mi to hodí takovýhle "pohyblivý čtverečky" a těch se už nezbavím /kromě formátu, nebo smazání systému, což vyjde nastejno/
    http://www.webpark.cz/petrs28/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    to som videl, to vyzera ako rozhodeny stream (AKO?!) alebo rozbite DirectXy
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček Avatar uživatele PetrS75
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Rozhozený service packem 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    BTW mas najnovsie chipset drivers? a IAA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Jano
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    601

    Neodporučam 9.0b ani hotfix - ten to rozhodil mne
    Odporučam 9.0c
    U mňa OK aj SP2
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    Presne! Ale 9.0c by mali v tom SP uz byt, ci nie???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Jano
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    601

    To ti teda nepoviem,lebo ku základnej doske som inštaloval DX z priloženého CD a či boli tam alebo v SP2 neviem.
    Pozriem doma a dopíšem.
    Jano
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček Avatar uživatele PetrS75
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Service Pack 2 už DirectX 9.0c obsahuje.
    Chtěl jsem ho nainstalovat, ale už tam byl instalovaný...
    Taky jsem si myslel, že by to mohlo být tím. Spíš jsem scháněl 9.0b, protože Mrkvosoft má ke stažení aktualizaci non-NTSC, ale jen k 9.0b verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Jak grabovat z videa?
    Od Mejla v sekci Bastlení
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 12-12-2011, 17:48
  2. problémy s AS2 po instalaci GN
    Od EarlGrey v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-01-2006, 01:43
  3. V čom grabovať?
    Od Andyno v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-08-2005, 09:15
  4. Jk grabovat z VGA?
    Od Ivin v sekci Bastlení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-04-2005, 15:54
  5. Jak pres IEEE 1394 grabovat jen zvuk
    Od Gorol v sekci DV/HDV
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 01-11-2004, 21:47