DVD-Lab Pro a Remote
Nemáte někdo zkušenost na co slouží v DVD-lab pod příkazem ALT+3 ( View/Remote ) Nemůžu přijít na co to má být když to na nic nereaguje jen se objeví něco jako dalkové ovládaní. Omlouvám se předem za mojí blbost ale fakt nevím. :-)
Nerobim v tomto programe - improvizujem
Je to preview tvojho buduceho DVD, mas moznost ho ovladat ovladacom a vyskusat, ci su funkcne linky, ktore si nastavila a podobne.
...aspon v DVD Architect to takto frci
Je to preview tvojho buduceho DVD, mas moznost ho ovladat ovladacom a vyskusat, ci su funkcne linky, ktore si nastavila a podobne.
...aspon v DVD Architect to takto frci
[quote=Tean]Nerobim v tomto programe - improvizujem
...aspon v DVD Architect to takto frci[/quote]
To mě taky napadlo ale nějak to nefunguje. Možná že to mají připravené a není to ještě dodělané. Mě by právě zajímalo jestli to někomu funguje jinak to bude asi nedodělek.
...aspon v DVD Architect to takto frci[/quote]
To mě taky napadlo ale nějak to nefunguje. Možná že to mají připravené a není to ještě dodělané. Mě by právě zajímalo jestli to někomu funguje jinak to bude asi nedodělek.
Mě bude úplně stačit když někdo kdo to taky používá DVdlab mi sdělí že mu to taky nefunguje. Pak už budu klidná a budu čekat až to bude fungovat v příštích verzích. :-)
[quote=StayMan by €RikŁ€]:-D mne to nastastie este funguje 9-)[/quote]
Erik jsme ale u tematu DVD-lab Nesplet si to ? :-)
Erik jsme ale u tematu DVD-lab Nesplet si to ? :-)
Tanya: to je jen pro udržení konverzace, než se ukáže někdo komu to(DVD-Lab) funguje/nefunguje, pak bude po záhadě.
[quote=ViKinG]Tanya: to je jen pro udržení konverzace, než se ukáže někdo komu to(DVD-Lab) funguje/nefunguje, pak bude po záhadě.[/quote]
To je OK vždyt mám smysl pro srandu mě ani nic neuráží . :-) :-) :-)
To je OK vždyt mám smysl pro srandu mě ani nic neuráží . :-) :-) :-)
[quote=ViKinG]Tanya: to je dobře, tak jen aby ses dočkala.[/quote]
Třeba to nikdo ještě nezkoušel nebo se stydí ozvat. No uvidíme . V nejhorším to zůstane záhadou. :-)
Třeba to nikdo ještě nezkoušel nebo se stydí ozvat. No uvidíme . V nejhorším to zůstane záhadou. :-)