Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: WinFast DTV Dongle H

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    V roletovém menu (v oddíle, kde si nastavuješ "antene / cable" a stát) si najdi Czech PAL_BG, nebo PAL_DK.
    Jenže tohle mi právě nejde. Já v té roletce, kde se vybírá stát mám jen CZECH a možnost volby BG nebo DK tam není (u starýho winfastu to mám). Volbu pal mám v okně kde se nastavuje zařízení (je to ta druhá volba oken od vrchu), jenže ta volba má default PAL a nejde na ní nic změnit.

    Takhle ty okna vypadají:
    http://ukazto.com/?img=3033621~2w04p.jpg

    http://ukazto.com/?img=3033619~16ket.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    10

    Zdravím, mám problém s tímto donglem. Nemůžu ho zaboha rozchodit. Stáhl jsem si nejnovější ovladače, PVR2, zkoušel jsem i ProgDVB. Zdá se, že je nějaký problém s BDA. ProgDVB hlásí: Device not started. {BDA} Winfast DTV Dongle H (Dev1 Path0). PVR2 zas hlásí při startu : Během procesu dělení došlo k chybě. Systém nemůže sestrojit graf."
    Oba programy pak v podstatě běží offline, jakoby žádný dongle ani připojen nebyl. Přitom ve správci zařízení je vidět v záložkách: "Řadiče zvuku..." a "Zařízení standardu HID"

    Zkusil jsem i starší ovladače, vyčistit registry atd. Žádné codecpacky nepoužívám, jsem zastánce ffdshow, i když nějaké kodyky by se našly (Real alternative atd..)
    Zkoušel jsem různé USB vstupy, vzadu, vepředu, všechno marné.

    //Edit: Ještě doplním.... jedu na WinXP SP2, C2D, 4GB RAM, SB X-fi


    //Edit2: Takže další vývoj. Odnesl jsem ho do práce a tam proběhlo všechno v pohodě, obě aplikace, jak PVR2, tak i ProgDVB se spustili v pořádku. Problém nastal až u ladění, kdy pro digitál ani jeden z programů nebyl schopen najít jediný kanál. PVR2 mi ukazuje sílu signálu 6 teček ze sedmi. Jsem na Smíchově, takže by tady digitální signál měl být, ale bohužel. Anténku mám normální, teleskopickou. To jsem si zase něco koupil.
    Naposledy upraveno uživatelem Max Casper: 20-05-2008 v 06:54
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    2

    Jako majitel obou verzí karet Dongle/Dongle H můžu porovnat obě karty. První instalace Doungle proběhla více měně bez problémů. Karta funguje výborně obraz je perfektní, netrhá se, "nekostičkuje se". Příjem chytám z Plzně na 722 Mhz. Týden nato jsem si koupil Dongle H a Dongle jsem dal bráchovi. První problémy při instalaci. Po instalaci a restartu, se PVR2 odmítal vůbec spustit. "Chyba aplikace", po dalších pokusech se PVR2 přeci jen spustila, ale byla hodně nestabilní.
    Situaci vyřešil až úplný výmaz všech záznamů z registru, kde jsem našel výraz Leadtek nebo dongle. na nová instalace.
    Analog jede bez problémů, čistý obraz, zvuk OK. Nejde nastavit PAL D/K před laděním kanálů, každý kanál se musí ručně přepnout klávesou "A" z PAL na PAL D/K až po nalazení.
    Digital - zvuk je ok, čistý, stereo. Obraz se kouše a to poměrně pravidelně (cca. co 90 sec.)
    FM rádio je také OK, ale paradoxně si bere více výkonu PC, než PVR2.
    PC - XPSP2, 2 GB RAM, HP


    Pro jistotu jsem zkusil kartu nainstalovat i čistě nainstalované PC, XPSP2, 2GB RAM, DELL s úplně stejným výsledkem.
    ProgDVB 4.90 je bez problémů a obraz se nekouše ani na jednou PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    1

    Ahoj nevim jestli je to jeste aktualni tema, ale kazdopadne jsme nasel toto:
    "Chlape, nemáš takhle náhodou nainstalovaný Pinnacle studio??? Tenhle SW se s nim totálně nesnese !!!! Bacha na to, NE NE NE, TY TY TY!!! "
    Tohle by mohlo vysvetlit problem s nefunkcnosti programu
    Co se tyce dongle H je to zvlastni, ale nedari se mi nyni naladit v pvr 2 zadny program(analog-antena) a to i presto ze na druhem PC se mi to po hodinovem boji povedlo:-o

    Pokud muzu doporucit zkuste program KMPlayer ten by si mel s dongle H rozumet.. je to slozitejsi v nem najit ale vysledek by mel byt zaruceny Ja si nyni bohuzel nemuzu overit funkcnost anteny..(televize shorela) takze nemuzu rict zkusenost s KMplayerem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Že by rok a půl vydržel čekat na odpověd, to se mně moc nezdá
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Zdravím, mám DTV Dongle H a najnovšie ovládače, Win7 x64 (skúšal som to aj na x86). Jedná sa mi o aplikáciu Windows Media Center. Z tých dôležitých mi fungujú len tlačidlá hore, dole a doprava, doľava a OK. Nefunguje mi vôbec hlasitosť, prepínanie programov a zapnutie/vypnutie. Keď stlačím hlasitosť mínus, tak sa to chová ako šípka dolu a keď stlačím hlasitosť plus, tak sa to správa ako šípka hore. Staršie ovládače sú ešte horšie. Pri nich nefungujú už ani tlačidlá šípok. Ovládač infra prijímača je: WinFast TV Dongle With Infrared Receiver 2.0.1.1 z dátumu 15.5.2009, t.j. posledné ovládače zo stránky Leadteku.
    Vyriešil som to tak, že som nechal v PC aj starú Expert PCI kartu s pripojeným káblovým infra prijímačom a cez to mi to ovládanie funguje vcelku dobre, t.j. funguje mi veľmi veľa tlačidiel. Infra prijímač na Dongle H som musel prelepiť, pretože sa mi zdvojoval signál v pokynoch z DO. Skúšal som tlačidlá nastaviť aj cez RCConfig, ktorý bol pridaný k posledným verziám PVR2, ale bez úspechu. Klávesy hlasitosti mám v profile MCE nastavené na F9 a F10, ale vôbec to na hlasitosť nereaguje. Ako by som v tom programe nič nenastavil. Taktiež som skúšal zafajknúť možnosť "Enable MCE", ktorá sa dá zvoliť pri nastavení DO v pravo v tom tray správcovi WinFast, ale nepomohlo to vôbec.
    Už fakt neviem ako to vyriešiť korektne. Mať dve TV karty v PC, aby som mal funkčné DO nie je zrovna to najideálnejšie riešenie.
    Nemáte nejaký nápad pls?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Winfast DTV Dongle H a DTV signal
    Od Eurino20 v sekci DVB-T
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-07-2010, 08:25
  2. Winfast DTV Dongle Windows 7 64b
    Od jaydoo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-12-2009, 13:45
  3. Problém s WinFast DTV Dongle H
    Od csuki v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-04-2009, 11:25
  4. Leadtek WinFast DTV Dongle
    Od mr.shaolin v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 18:11
  5. Leadtek WinFast DTV Dongle
    Od jaydoo v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-08-2006, 16:39