Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Nefungující "AVerTV Duo Hybrid PCI-E (A177)"

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    Zdravím,

    pořídil jsem si do nového počítače tuto kartu a snažím se jí zprovoznit pod MS Vista Ultimate 64bit, ale nějak mi to nefunguje Zprovoznil jí někdo pod tímto OS?? Zkoušel jsem to jak pod media centrem, tak i s jejich originál media centrem, ale nedokážu naladit žádný kanál. Jako zdroj mám kabelovku, takže primárně jsem zkoušel analog. V Aver media centru mi to schodí celej počítač, když se snažím provést full scan, ani se mi nepodařilo ručně nastavit frekvenci kanálů. U Vista MCE nedokážu odlišit analog a digitál část a taky nevím jak nastavit ručně frekvenci kanálu. Jde to vůbec??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    1

    No nepotěším Tě s odpvědí, nicméně mám přesně stejný problém. Stejná TV karta, OS x64 Vista Ultimate ENG a není šance to rozchodit. Ovladače se tváří ok ovšem AVer MediaCenter při scanování kanalů shodí celej komp. Jednou se mi už i podařilo že to nějak proscanoval, nějaké kanály našel (což bylo vidět jen tím číslem nalezených kanálů). Při pokusu o přepnutí na kterýkoli z nich - jen zeleno, černo šedý pruhy či plochy který skakají po obrazce a nic víc ani zvuk. Zkušel jsem v AVer MediaCentru scanovat jen FM radio ... stejný výsledek ... samovolný reboot. Zkoušel jsem naladit TV kanal v jiným softu Fly 2000 TV ... i při zadání přesné fekvence ... zase stejný výsledek jak výše ... lítaji tam jen pruhy bez náznaku obrazu a zvuku. Zkoušel jsem experimentovat ze servisama od Vista MediaCenter (prej se to mezi sebou bije) vše by mělo být zastavený ovšem opět bez úspěchu ...
    Pokud někdo na něco přijde ... docela by to bodlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    Mám ten samý problém. Dočetl jsem se že chyba je pokuď máte v systému 4GB nebo vice RAM a 64-bit visty. Řešení je ubrat paměti, nebo zkusit v BIOSu nastavit "memory hole remapping" na disabled. Budete pak mít asi jenom 3GB RAM ve Woknech, ale možná půjde ta karta... Sám jsem to sice nezkoušel, ale toto řešení není mnou akceptovatelné. Ještě mě napadlo použít VirtualPC nainstalovat WXP .Ale mám jen W2K ofic. A kupovat si kvůli tomu XP, tak to se mi nechce.
    Má ještě někdo nějaký nápad? Předem dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    2

    Mam problem s touto kartou ve Win XP MCE - Nevyhledam zadny program (pripojeno k analog antene z kabelovky).

    V aplikaci AvertMedia (od vyrobce) je vse ok, ale primo ve WIn MCE nic.

    Poradi nekdo?
    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    Zkuste nainstalovat ovladače které jsou přímo pro XP MCE http://www.avermedia.com/avertv/cz/S...aspx?FDFId=247
    Vám to funguje aspoň pod originálním softem. Já s tím už magořím 14 dní. Vyzkoušel jsem všemožný soft, Dokonce i Virtual PC ( v něm to TV kartu vůbec nenašlo). Takže teď půjdu zkusit vytáhnout svou těžce zaplacenou 2GB RAMku. A jestli to nepojede... Tak fakt nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    Takže Vista64 s 2x2GB RAM nejde, po vyjmutí 1x2GB RAM funguje tv karta naprosto super. Odzkoušeno s sw AverTV v.6.2.4en. Win MCE, ale tuto kartu nevidí a tím pádem žádný kanál nenaladí. Opět všemožně odzkoušeno. Ale to mi až tak nevadí. Takže otázka, jet jen s jednou 2GB RAM, ale fungující TV kartou? Nebo mít 2x2GB RAM, ale nefungující TV kartu? Jak dlouho bude trvat než to dají dopořádku...? Ještě poznatek, čip na TV kartě dost hřeje. Takže zkusit nějaký chladič.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    Takže se mi to povedlo rozjet i pod 4GB RAM. Řešení asi nebude pro všechny, ale pro ty co mají integrovanou grafárnu by to mohlo fungovat. Mám desku Gigabyte MA78GM-S2H kde je integ. grafika ATI HD 3200.
    Krok 1: Vlítnout do BIOSu a nastavit v ,,Advanced BIOS Features - UMA Frame Buffer Size - 512MB,, Tímto si vezme integ. grafika 512MB z vaší 4GB RAM. Pak jen F10 a vlítnout do OS. Jo a nezapomenout zapnout skryté nastavení BIOSu (Ctrl+F1)
    Krok 2:Po naběhnutí Woken klik na ,, Start - Spustit - vypsat msconfig,, vyskočí okno ,, Konfigurace systému - přepnout na ,,Spuštění počítače,, - klik v okně na Microsoft Windows Vista (C:\.... )atd, pak na ,, Upřesnit možnosti...,, Vyběhne okno ,, Upřesnit možnosti spuštění,, kde vpravo na hoře zatrhnout ,,Maximum paměti,, jelikož grafika si vzala 512MB, tak jsem nechal 3584MB pak OK, OK RESTART a po spuštění AVerTV 6.2.2en, jede vše jak hodinky (tedy zatím)
    Je možné, že by fungoval i ,,samostatně Krok 2,, to pro ty co nemají integ. grafiku, a jedou na externí...
    Myslím si, že je možné tyto dva kroky zkombinovat dle potřeby.
    Ale pro ty co mají 8GB, toto asi moc orechové nebude.
    Jo a abych nezapomněl, jistě jste plnoletí, svéprávní a máte občanku... Takže za škody které by náhodou tímto vznikli, si můžete sami...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    3

    Ahoj,

    mám kartu AVerTV Duo Hybrid PCI-E II A188 a mám stejný problém. Potřeboval bych analog a ten prostě nefunguje. Po připojení antény mi to najde jen nějaké Z1, Public TV a Proglas v digitálu (zřejmě běží na UPC síti), ale normální analogové kanály nenajde. Navíc kdykoliv zkusím projít průvodce nastavením v AverTV Media Center, tak to po výběru karty hodí hlášku "Program AVer MediaCenter přestal pracovat od Windows. Stejnou hlášku hodí, když v nastavení programu dám Nastavení, TV, Další možnosti TV. Windows Media Center funguje normálně, ale zase najde jen ty digitální kanály...

    Zkoušel jsem reinstalaci, nejnovější ovladače + soft z www, navíc i předchozí trik s pamětí RAM, nastavil jsem asi 1990 MB (Mám 2 GB), paměť pro grafiku jsem neměnil (krok 1). Jinak mám Windows 7 64bit HP, sestava http://www.mironet.cz/pocitac-mirone...race+dp108952/

    Díky za jakoukoliv dobrou radu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3

    Win7 64b
    Aver Media Center 1.7.3 padá a nedokáže naladit kanály. Částečně pomohla novější verze Aver Media Center 3D 1.7.9. Nepadá, jdou naladit digitální programy, ale pracuje jen s prvním tunerem.
    Dneska mi z Averu napsali:

    "Co se verze 1.7.3 týče, na vině je service pack SP1 pro Win 7 64bit, kvůli kterému nebylo možné ve zmíněném OS naladit DVB-T programy. Toto bylo důvodem příchodu verze 1.7.9. A ta, vzhledem ke stáří tuneru A177 pravděpodobně nedokáže s tunerm spolehlivě komunikovat. O řešení požádám naše vývojáře na Taiwanu a pokusíme se verzi 1.7.9 pro Vás upravit a později nahrát na některý z našich ftp uložitšť. "

    Tak s tím snad něco vymyslí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    Já si myslím, že vzhledem k ceně tohoto zařízení se nevyplatí s tím strácet čas. Já jsem si za pár korun koupil USB tuner, který ve všech systémech funguje "jako z praku". Fakt to nestojí za to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3

    Tak v Aver potěšili a včera mi poslali upravenou verzi AVer Media Center 3D 1.7.9 (AVerMCS-1.7.9-[Build-11091901]).
    Funguje výtečně. Líná huba, holý neštěstí.

    Jinak šunku za 10 $ z Číny mám taky a nestěžuju si na ni, jen měla nefunkční membránový dálkový ovladač a neskutečný Blaze Video software.
    Naposledy upraveno uživatelem jakup: 21-09-2011 v 18:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    Citace Původně odesláno od jakup Zobrazit příspěvek
    Tak v Aver potěšili a včera mi poslali upravenou verzi AVer Media Center 3D 1.7.9 (AVerMCS-1.7.9-[Build-11091901]).
    Funguje výtečně. Líná huba, holý neštěstí.

    Jinak šunku za 10 $ z Číny mám taky a nestěžuju si na ni, jen měla nefunkční membránový dálkový ovladač a neskutečný Blaze Video software.

    Tak proč to sem nepověsíš i pro ostatní. Určitě by Tě za to tady někdo ocenil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od jakup Zobrazit příspěvek
    Tak v Aver potěšili a včera mi poslali upravenou verzi AVer Media Center 3D 1.7.9 (AVerMCS-1.7.9-[Build-11091901]).
    Funguje výtečně. Líná huba, holý neštěstí.
    Dobrý den,
    zmíněnou verzi AVer Media Center 3D (AVerMCS-1.7.9-[Build-11091901]) lze stáhnout zde:
    http://www.uloz.to/10330003/avermcs-...d-11091901-zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1

    diky. verzie aver media centra sa na A177 zhana dost tazko.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2012, 22:06
  2. Jake MMC s HDD "server" + druhe jako "stanice"
    Od Cigisek v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 16-09-2011, 10:51
  3. "Zdokonaleni pohybu","Motion plus"=zhorsovace obrazu???
    Od Vlada165 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-01-2011, 09:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 28-04-2009, 11:03
  5. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-07-2007, 19:08