Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: DIGI TV na PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Prosím o radu. Potrebujem aby bolo možné sledovať sat tv programy na TV a súčasne sledovať a nahrávať sat tv programy na PC . Mám dig. sat.prijímač DIGI TV-DUAL BOX, v počítači mám Skystar2,základnu dosku DFI LanParty UT NF590 SLI M2R/G.
    Poprosím možnosti zapojenia.Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele -Vl-
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    366

    DigiTv jde v emu. To znamená že pro Skystar2 to není nyní žádný problém, krom zadávání nových klíčů, které jsou na internetu. To že máš Digi předplacené v případě Skystar2 karty je nepodstatné a nedá se běžnou nenásilnou cestou využít. Jinak ostatní kofigurace PC pokud ti Skystar2 chodí je nepodstatná. Důležitější jsou programy v kterých satelit v PC pouštíš a od toho by se odvíjely další rady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Ok,tak ta skystar 2 odpadá,nebudem ďalej investovať v tomto smere. Chcem zdieľať ten dual box od DIGI TV mädzi PC a TV.
    Ak sa používa IEEE 1394 port pre vsup z kamery (myslím si),nešlo by to použiť aj na sat. prijimač. Ešte ma napadá strihová karta,ale nie som si istý. Potom potrebujem ešte poradiť nejaký software na pozeranie a nahrávanie sat.tv programov ,ktorý by spolupracoval zo zapojením ,ktoré mi navrhnete . Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od JALE Zobrazit příspěvek
    Ok,tak ta skystar 2 odpadá,nebudem ďalej investovať v tomto smere. Chcem zdieľať ten dual box od DIGI TV mädzi PC a TV.
    Ak sa používa IEEE 1394 port pre vsup z kamery (myslím si),nešlo by to použiť aj na sat. prijimač. Ešte ma napadá strihová karta,ale nie som si istý. Potom potrebujem ešte poradiť nejaký software na pozeranie a nahrávanie sat.tv programov ,ktorý by spolupracoval zo zapojením ,ktoré mi navrhnete . Ďakujem
    Bez sance
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...ale děkovat umí hezky... přestože předem vylučuje to jediné správné řešení. Sorry za OT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    To nieje možné,veď z videokamery je možné dostať do PC digitálny signál , tak prečo z toho sat. dual boxu sa to nedá ?. DIGI TV mám legálne a chcem to využiť aj pre PC keďže je to dual box ,nepotrebujem žiadne dekodovanie zo skystar 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Dualbox žádný digitální audio-video výstup nemá (a už vůbec ne FireWire), takže s PC to takto ani nepropojíš. Jedině analogovou cestou, pokud máš v PC nějaký vstup (např. TV karta).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od JALE Zobrazit příspěvek
    To nieje možné,veď z videokamery je možné dostať do PC digitálny signál , tak prečo z toho sat. dual boxu sa to nedá ?. DIGI TV mám legálne a chcem to využiť aj pre PC keďže je to dual box ,nepotrebujem žiadne dekodovanie zo skystar 2.
    Tak sa chod stazovat na DIGITV - co ti to dali za cerep ze sa neda digitalne prepojit s PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Môžem nejako využiť tú kartu čo je v tom sat.prijímači v spojení zo skystar 2 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od JALE Zobrazit příspěvek
    Môžem nejako využiť tú kartu čo je v tom sat.prijímači v spojení zo skystar 2 ?
    nie .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele Silas15
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    28

    ahoj, mám dotaz,
    pořídili jsme si ten dual od DIGI tv, no a jedna tv je pod střechou (můj pc) (sateli je na střeše) a pode mnou v patře je další tv (v obýváku). a ten maník co nám to zapojuje to chce udělat tak, že ten set-top-box chce dát k tv v obýváku, tak že kabel od satelitu do obýváku a odtamtud vyvrtat díru a protáhnout kabel zpět ke mě. Chápete to?? proč tak složitě. Když už nedal by se ten výstupní signál z toho boxu poslali přes tv rozvod v domě? treba zapojit na konektor od rádia. Analogovou tv ještě chceme používat. Je tu nějaký schůdnější řešení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Dualbox je řešený tak, že mezi parabolou a receiverem máš natažené dva koaxiální kabely (z twin konvertoru do dvou vstupů receiveru). Z receiveru jde pak AV signál do jedné TV a přes modulátor (nebo druhý AV) ke druhé TV, ale k té druhé TV musí jít ještě telefonní čtyřlinka pro čidlo dálkového ovládání (takže stejně tam musí vyvrtat díru a ten telefonní kabel tahat - takže to už je pak snažší tam rovnou protáhnout i ten kabel s TV signálem, než to kamsi cpát do anténního rozvodu).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele Silas15
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    28

    aha, a nebude ten signál do té druhé tv trochu nekvalitní?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od Silas15 Zobrazit příspěvek
    aha, a nebude ten signál do té druhé tv trochu nekvalitní?
    ee u DIGITV bude nekvalitny uz do tej prvej
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DIGI TV
    Od chuckyficak v sekci DVB-S
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 17-11-2009, 12:34
  2. Digi tv a lcd?
    Od manek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 23-06-2009, 22:51
  3. DIGI TV a 16:9
    Od stani v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 15:24
  4. Digi tv+cs link
    Od Luky_shw v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 17:07
  5. Digi TV a PC
    Od otis7 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-08-2007, 11:53