Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak nahrát nový software do STB STRONG SRT 5025 A

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    18

    DOBRY DEN KOUPIL SEM SI KABEL NA nahrat NOVIHO SOFTWARE DO SETOBOX STRONG SRT 5025 A NEJDE TO PISE MI TO Paket chybi nevite proc to nejde porad te mi
    kabel je zapojeni 2-3
    3-2
    4-6
    6-4
    5-5
    7-8
    nema bit zapojeni 1-1 prosim vas

    crackprog@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Mrkni sem:
    http://www.eltasat.cz/podpora/strong...05_5015_CZ.pdf
    na stranu 6
    a sem na zapojení (schema) seriového kabelu:
    http://rs232.hw.cz/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    18

    jak si mi dal ten navot tak mi to je knicemu porebuju navod presnej
    na strong srt 5025 abi sem si mohl nahrat do strong srt 5025 novi software

    ja mam kabel a ten je zapojenej 2-3
    3-2
    4-6
    6-4
    5-5
    7-8
    8-9
    ale normalne komunikuje s pocitacem ale pres hyper teminal mi to napise paket chiby
    nevite cim to muže byt
    prosim vas
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Přesně na tvůj model nikde návod není (to jsi poznal už z tvých dotazů na Parabole)
    Mrkni sem:
    http://www.digitalnitelevize.cz/foru...-2717/?stranka=
    tam jsou dotazy ohledně Strong.
    -----
    A pro nový dotaz nezakládej nové vlákno, ale piš sem do tohoto vlákna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    18

    koupil sem si kabel na upnuti noviho software do strong srt 5025 normalne strong s pocitacem koumunikuje beruto pres program hyper terminal a pisemi to paket chiby a kabel je zapojeni takto 2-3
    3-2
    4-6
    5-5
    6-4
    7-8
    8-7
    porad te mi prosim
    Naposledy upraveno uživatelem karerl: 29-12-2007 v 10:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    18

    moc prosim oradu s updatem software u strong srt 5025 nejde mi to program hyper terminal mi pise paket chiby
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 31-12-2007, 21:33
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 14:14
  3. DVB: Novy Software DVB
    Od luudacris v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 12:30