Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Orange Doma

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Ahojte tak mam doma asi 14dni tuto sluzbu a zatial je vsetko ok az na jednu malickost. A to ze set-top-box nema antenu ani na vstupe a vystupe. Takze moj dvdrekorder s hdd mi je na dve veci. Nahravat sa iba ak pozeram priamo tv . O programovani nahravania sa mi moze iba snivat chcem Vas poprosit o radu . DIK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    149

    Tak na toto rada nieje. Ako si uz pisal, je ti tvoj DVDREC s HDD na dve veci ...
    Iba ak si ten DVDREC napojis na antenu a nahravas analogovy signal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele Victor77
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    118

    Přiznám se, že tomu nějak nerozumím. Jak je set-top-box propojený s TV? Scartem? Pak přece není problém propojit set-top-box s DVD-REC (AV2) a rekordér pak zapojit k TV (AV1). Signál by měl být průchozí i při vypnutém rekordéru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od Victor77 Zobrazit příspěvek
    Přiznám se, že tomu nějak nerozumím. Jak je set-top-box propojený s TV? Scartem? Pak přece není problém propojit set-top-box s DVD-REC (AV2) a rekordér pak zapojit k TV (AV1). Signál by měl být průchozí i při vypnutém rekordéru.
    Ano. takto by to malo byt mozne, ale bude nahravat iba program co bude pozerat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele Victor77
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od Musko Zobrazit příspěvek
    Ano. takto by to malo byt mozne, ale bude nahravat iba program co bude pozerat.
    Samozřejmě, to je přece logické. Kdyby měl set-top-box pro DVB-T nebo DVB-S, byla by situace úplně stejná (v případě, že by se nejednalo o dvoutunerový set-top-box).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od Victor77 Zobrazit příspěvek
    Samozřejmě, to je přece logické. Kdyby měl set-top-box pro DVB-T nebo DVB-S, byla by situace úplně stejná (v případě, že by se nejednalo o dvoutunerový set-top-box).
    No ale to je potom na dve veci ... . A tak ako pisal "taho" malo by mu to byt nanic
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele Victor77
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    118

    Mě spíš překvapuje, že se tomu někdo diví. Když mám jeden tuner, tak můžu sledovat (nahrávat) jen jeden kanál. Taho ale psal, že může nahrávat "iba ak pozeram priamo tv". Což není pravda. TV může být vypnutá. Otázka je, jestli ten jeho set-top-box lze programovat. Pokud ano, nastaví na stejný čas i DVD-REC a nahrává.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    17

    jasne, bolo to ciste myslene len na to, ze kedze bol clovek zvyknuty, ze klasika antena isla do videa, resp. ineho rekordera, tak sa pristroj naprogramoval a nahravalo to dajme tomu aj krizom ine programy... kdezto tu ide iba jeden - teda konkretne navoleny program...

    tiez mam Orange doma a je to tak, je to proste "obycajny" set-top ...bez dalsieho tuneru, HDD a pod. taktiez mi trvalo sa s tym vysporiadat

    inak aku mas skusenost celkovo so sluzbou? ja ju mam od konca oktobra a zatial same problemy = 2x meneny set-top, vypadavanie celeho signalu (nesla ani TV, ani phone a ani Fibernet), chaos pri fakturaciach a pod. verim, ze sa to uz utrasie a bude sluzba hodna toho co za to clovek plati.

    Pri poslednej vymene set-top boxu (nesiel signal cez HDMI) mi technik spominal velku kazovost tychto pristrojov (Sagem) a ze si osobne mysli, ze sa budu casom menit za ine... uvidime teda.

    ako mas pripojeny set-top k TV? klasika scrat alebo HDMI?

    r.
    Naposledy upraveno uživatelem omiko: 08-01-2008 v 20:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele Victor77
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od omiko Zobrazit příspěvek
    jasne, bolo to ciste myslene len na to, ze kedze bol clovek zvyknuty, ze klasika antena isla do videa, resp. ineho rekordera, tak sa pristroj naprogramoval a nahravalo to dajme tomu aj krizom ine programy... kdezto tu ide iba jeden - teda konkretne navoleny program...

    tiez mam Orange doma a je to tak, je to proste "obycajny" set-top ...bez HDD a pod. taktiez mi trvalo sa s tym vysporiadat
    Zvyklý jsi na to byl proto, že se nahrávalo z tuneru ve videorekordéru a ty ses díval na program z tuneru TV. Jenže v tomto případě je tuner TV mimo hru. To je celé.
    Ani v případě, že by set-top-box od Orange nebyl "obyčejný" a měl např. HDD, na věci by se nic nezměnilo. Nahrával by se jen právě zvolený kanál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    92

    jj. 1 tuner = 1 program. Nahravat na video jiny program slo prave z duvodu, ze video melo vlastni (druhy) analogovy tuner.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Orange Fiber TV
    Od miro285 v sekci IPTV
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-12-2011, 10:52
  2. Kamera na doma do 10 000 Sk
    Od MaxMan v sekci Videokamery
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 11:56
  3. Na čo sa doma pozeráte?
    Od sniper10 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-04-2008, 23:33
  4. konečne je doma....
    Od fidro v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 26-02-2008, 16:15