Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: AP CS3 - problém se zvukem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    85

    Ahoj,

    pokouším se otestovat AP CS3 a poněkolika problémech s trial verzí tu mám další otázku. Snad někdo z Vás podobný problém už řešil.

    Založím nový projekt, naimportuji video a zvuk (hudba, zvuky...v mp3) a přetáhnu na timeline. Když pustím náhled, tak mi po pár vteřinách začne kolísat zvuk a pak přestane jít úplně a běží jen obraz. Máte někdo nějaký nápad?

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    655

    změň formát zvuku na wav
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    655

    Citace Původně odesláno od mrtvolkar Zobrazit příspěvek
    Ahoj,

    pokouším se otestovat AP CS3 a poněkolika problémech s trial verzí tu mám další otázku. Snad někdo z Vás podobný problém už řešil.

    Založím nový projekt, naimportuji video a zvuk (hudba, zvuky...v mp3) a přetáhnu na timeline. Když pustím náhled, tak mi po pár vteřinách začne kolísat zvuk a pak přestane jít úplně a běží jen obraz. Máte někdo nějaký nápad?

    díky
    Už jsi to vyřešil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    85

    Ahoj,

    problém jsem vyřešil. Vrátil jsem se k AP2)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    akurat ze mas aj tam problem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    85

    Prošlel jsem všechno od základu a chyba byla úplně tak blbá, že jsem ji snad mohl udělat jen já. Na úvod jsem špatně vybral typ projektu Jsem prostě lama.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problém se zvukem
    Od typek.cz v sekci Editace audia
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-03-2010, 08:58
  2. Problém se zvukem
    Od antoan v sekci Mastering
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 20-06-2009, 16:48
  3. Problem se zvukem
    Od spacekkt v sekci Linux
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-12-2008, 15:45
  4. Problém se zvukem
    Od burda2 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 22:40
  5. Problem se zvukem
    Od Pouchaz v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-03-2006, 06:20