Téma: Jak dosahnout nejvyšši kvality potisku dvd???
m@rvaysNadpis mluví za vše. Ja osobně poživam media od Verbatim a potskuju je na tiskárně Canon iP4300 a vubec nejsem spokojen. Když se podívám na media svých "konkurentů" tak jsem ostuda. Poraďte nějakou dostupnou variantu. Je nějaka lepší tikárna? medium? technologie?
staymanTo ako myslis? Sak jak tlaciaren, tak media sa daju vybrat kvalitou \\/
m@rvaysno tak jak říkám. potřebuju potiskovat dvd. ale aby to stálo zato. a jelikož se neumim orientovat v hardwearu, tak chcu poradit. Bratr ma canonku ip4300 a popravde tisk na dvd nic moc. maže se to, když na to šáhnu a obraz je nekvalitní :(
staymanSak kvalitu nastavis jak v ovladacom software, alebo mozno aj vtom editacnom.. Takisto media najlepsie asi glossy verbatim no a proti mazaniu existuju spraye (pripadne aj sprayeri :D)
Alfm@rvays
A používáš vůbec printable media?
m@rvaysjj používám. verbatim printable :) glosy zkusím. o jakých sprejích mluvíte? není to vtip? já slyšel o jakýchsi tenkých foliich, které se přes nátisk přelepí, ale nikde je zaboha neumim sehnat. víte o tom něco?
PikobusZdárek,mam MP 600 (canon) je to multifunkce a je tam ta samá tiskárna jako máš ty tj ip 4300 a tisknu na dvd verbatim printable a jsem nadmíru spokojen.Dostal jsem k tomu i soft cdlabelprint doinstaloval jsem češtinu a je to super pomocník,dokáže tisknout i k samému okraji, vnitřnímu i vnějšímu.Tiskne mi to skvěle.Zasychá prakticky okamžitě.Zkus mrknout do nastavení,kvalita tisku, atd.Hodně záleží na kvalitě fotografie kterou se chystáš vytisknout,některé, zvlášt ztažené z internetu, nejsou nic moc.... Musíš zkoušet. Ok? :-)
m@rvayshm. ja to nechapu. mam to same. tiskarnu, soft ve verzi 1,3 a netiskne to až ke středu. v nastaveni umim přidat až ke kraji dvd, ale ke středu ani boha. vyzkoušim tam nacpat fotku v pekelnem rozlišeni, jestli to pomuže. a vyzkoušim zastříkat bezbarvým lakem.
Alf[QUOTE=m@rvays;159278]... v nastaveni umim přidat až ke kraji dvd, ale ke středu ani boha.[/QUOTE]
File -> Paper Select -> New
Názvy nových šablon volím podle rozměrů - např.
"118/22"
Tisknu tiskárnou i865 na printable media TY a Verbatim a naprostá spokojenost. Nevím, co máš na mysli tím rozmazáváním, ale u mě na to neplatí ani tekoucí voda.
ROMIKUS[QUOTE=Pikobus;159244]Zdárek,mam MP 600 (canon) je to multifunkce a je tam ta samá tiskárna jako máš ty tj ip 4300 a tisknu na dvd verbatim printable a jsem nadmíru spokojen.Dostal jsem k tomu i soft cdlabelprint doinstaloval jsem češtinu a je to super pomocník,dokáže tisknout i k samému okraji, vnitřnímu i vnějšímu.Tiskne mi to skvěle.Zasychá prakticky okamžitě.Zkus mrknout do nastavení,kvalita tisku, atd.Hodně záleží na kvalitě fotografie kterou se chystáš vytisknout,některé, zvlášt ztažené z internetu, nejsou nic moc.... Musíš zkoušet. Ok? :-)[/QUOTE]
Kde si sehnal češtinu do cdLabelPrint .
Díky.
Tak už jsem sehnal češtinu.
PS.Jak si spokojen s Panasonic TH-42PX700E