Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Notebook na strih

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    37

    mate niekto skusenosti zo strihom na notebooku? Aky proc.,chipset,ram,grafika (zdielana-nezdielana)?
    Jedna sa mi o jednoduchy strih v terene+ tvorba menu DVD a pod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Ja mám Avid na IBM (dnes Lenovo) Z60m, Pentium M 2GHZ, 3 GB RAM, ATI MOBILITY RADEON X600 s 256 MB vlastní paměťi. Display 15,4palců /širokoúhlý/ Dnes už bych šel do dvouprocesáku, ale zůstal bych u této řady, protože především oceňuji kvalitní provedení a dobrou odolnost ntb od IBM. Mám s ním jen dobré zkušenosti, zvládám i bez potíží stříhat HDV.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ja mam a6jc od asusu (1.66ghz core duo, 80gb disk, 2gb ram, go7300 + externi usb disky), provozuju na tom jak avid media composer, tak premieru tak i final cut pro (osx 10.4.9) a dv uplne v pohode, hdv lehoucce pomalejsi ale porad vic nez pouzitelny
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917
    Naposledy upraveno uživatelem stayman: 20-12-2007 v 23:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    37

    Dik chlapy! Ten F.Siemens nie az moc vybaveny na sttrih videa v terene?
    Čo konkretne Ta na nom zaujalo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od VideoP Zobrazit příspěvek
    Dik chlapy! Ten F.Siemens nie az moc vybaveny na sttrih videa v terene?
    Čo konkretne Ta na nom zaujalo?
    Vsetko !!! Jak disky, tak num.klavesnica, vymakany display s 1920x1200,tak vsetky mozne periferie... Kupuje sa do studia ! Akurat jedno ma sklamalo, nizsi model ma grafiku od NVidie a tento ATI
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    85

    Ahoj lidičky,

    nemůžu si pomoc, ale podle mě je na střih videa nejlepší stolnií počítač. Na notebooku jsem začínal střihat před dvouma rokama a pak jsem přešel na stolní a notebook mám je na práci office. Pořizovací náklady, připadné opravy, upgrate je mnohem levnější a jednoduší na stolním PC.

    mrtvolkar
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od mrtvolkar Zobrazit příspěvek
    Ahoj lidičky,

    nemůžu si pomoc, ale podle mě je na střih videa nejlepší stolnií počítač. Na notebooku jsem začínal střihat před dvouma rokama a pak jsem přešel na stolní a notebook mám je na práci office. Pořizovací náklady, připadné opravy, upgrate je mnohem levnější a jednoduší na stolním PC.

    mrtvolkar
    To ano, ale skus ho prenasat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    654

    Naprosto souhlasím s - mrtvolkar...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Patrik Konečný Zobrazit příspěvek
    Naprosto souhlasím s - mrtvolkar...
    To ja taky (vyssie), ale keby to bol konečný verdikt, vyrabali by ich asi nanic
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    37

    Ja ten notebook potrebujem na pracu v terene,samozrejme ze doma mam PC.
    Chcel som len vediet ci mate niekto s tym skusenost.Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ja striham vyhradne na notebooku, disky mam stejne externi pac strihat z internich je dost nepohodlny zvlast kdyz je projekt nutny obcas upravovat i na jinejch strojich (napr. grading nebo michacka zvuku), pouzivam druhej nahledovej monitor (respektive projektor) a externi klavesnici takze s praci na stolnim pc se to temer nelisi...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Notebook na střih HD videa do 15 tis. kč??
    Od Palib v sekci Editace videa
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 04-05-2012, 18:39
  2. Střih a práce s videem: Program pro střih videa
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-01-2012, 15:58
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-11-2011, 09:22
  4. Notebook na střih videa- vaše zkušenosti?
    Od maron v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 17-07-2011, 23:57