Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: AVI to WAV

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    Prosím o pomoc, potřebuji uložit více audio stop z AVI souboru. Jedná se o 4 stopy v mp3 formátu. Ve VirtualDubu a jemu podobných není problém vyextrahovat stopu, ale bohužel jen tu první moc díky za tipy MM
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,718

    VirtualDubMod by ti nevyhovoval ? Jsou i jiné klony, co umí víc audio.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    S VirtualDubModem to nejde (nebo alespoň o tom nevím), protože ten podporuje pouze zvuk v ac3 a když tam načtu to avi s mp3 tak vidím pouze 1 stopu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    V Adobe Audition: File -> Open Video... Ale bacha, podporuje to pouze audio s CRC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    A co je to CRC?, nebo spíš jak to u toho videa zjistím? abych nestahoval 500 MB jen tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    92

    Myslel CBR - konstantni bitrate, s VBR - variabilni to ne vzdy slape.

    A co program avidemux?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Chlape, a víš co je Google?
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Cyklick...AD_sou%C4%8Det

    ...a "nemyslel" jsem tím CBR - Audition přeci "vyrábí"/umí obojí - CBR i VBR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    tak se omlouvám, tušil jsem co to je, ale spíš nevím jak to u videa zjistit a předpokládal jsem, že když někdo napíše radu, tak ji napíše komplet a ne aby jsem strávil zase hodiny hledáním
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,718

    Citace Původně odesláno od elmakXXX Zobrazit příspěvek
    S VirtualDubModem to nejde (nebo alespoň o tom nevím), protože ten podporuje pouze zvuk v ac3 a když tam načtu to avi s mp3 tak vidím pouze 1 stopu
    Tak je něco vadného, napsat, že VDM umí jenom AC3 je fakt troufalost, která svědčí leda o tom, že jsi nečetl ani readme.
    Jestli je ten MP3 zvuk s vyšším datovým tokem, tak ona "advanced" verze, kterou tam dává Microsoft možná nestačí, je dost ořezaná. Jinak mě nenapadá jediný důvod, proč by to nešlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    ten obrázek je pěkný, ale nevím jestli si rozumíme. Na obrázku jsou audio stopy ze dvou ruzných zdrojů - z AVI souboru(MP3) a zvukového ac3. Ale já mám všechny stopy v jednom AVI a vidím přesně to samé co je na obrázku pouze v první řádce tj. AVI zdroj s jednou stopou v MP3 a ne 4. To znamená, že lze uložit pouze 1. stopu z videa do WAVu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,718

    No tak to máš pojebané, ten soubor, je úplně jedno, kde je původ souboru, VirtualDubMOd byl udělaný právě na toto, to je jeho hlavní činnost, vyrobit duální zvuk a pokud máš ACM kodek, tak sežere jakýkoliv zvukový formát.
    Zkus ještě NanDub. ale to je to stejné v modrém.Zvuky můžeš separovat i pomocí VLC.
    Obyčejný MediaPlayerClassic má taky demux.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    moc díky Tomasek1234, avidemux je super
    Odpovídat lze po přihlášení