Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 60

Téma: Zachytavani pres s-video

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Waxik
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    17

    Kdyz dam prehravani TV pres s-video tak ten obraz je sice peknej ale je cernobilej nevite nekdo proc ?? je to televizi nebo necim jinym
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Podpora S-Videa musí být oboustraná a jsou potřeba dva živý vodiče, tak tady bude asi chyba, že ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Waxik
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Bullback
    Podpora S-Videa musí být oboustraná a jsou potřeba dva živý vodiče, tak tady bude asi chyba, že ...
    Takze jakej kabel tam mam este pripojit kdyz uz tam mam pripojenej takovej ten kulatej co se da pouzit i pres grafarnu do TV
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Zachytávat S-Video jde pouze ze zdroje co má S-video výstup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jj, tzn s-vhs, hi8, dv kamery a decky, btc sp (ne vsechny), jo a dvd playery
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Waxik
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    17

    Vjak ja na bedne mam s-video vystup ale obraz je cernobilej
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Waxik: Tou "bednou" jsi měl na mysli svou hlavu? Já osobně mám S-video výstup pouze na S-VHS VCR. a vše In Farbe!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele venda
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    10

    V ovládači grabovací karty nastav jako vstupní signál S-Video.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele Waxik
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    17

    Ja na redukci na bedne mam jasne napsany s-video tak cist este umim ono mi to funguje ale nevim proc je obraz cernobilej
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Jo, není halt S->video jako S<-video... To se z těch polovičních Html tagů představujících šipky zase jednou PhP zblázní...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele Waxik
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    17

    jo ale ja tam mam s-video a muze menit -> a <- ,mam tam cuplik a ti menim jestli dou data do televize do kompu nebo z tevize do kompu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Waxik: já bych ti docela rád pomohl, ale tvé vstupy jsou tak zmatené, že pořádně ani nevím co chceš. Chceš nahrávat z TV do PC, nebo sledovat film co máš v PC na TV? Kde máš ten přepínač IN - OUT? Na scartu? Co máš na druhém konci šňůry?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Waxik
    Vjak ja na bedne mam s-video vystup ale obraz je cernobilej
    Na celým světě snad neexistuje TV přijímač, který má S-Video výstup (vstup ano, těch je celá řada, ale výstup není u žádného) - takže buď jseš pionýrem, který má zcela unikátní model TV přijímače, anebo (to spíš) sis to celý nějak popletl. Mimochodem - co se takhle občas podívat do návodu na obsluhu...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele Waxik
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od mirekv
    Waxik: já bych ti docela rád pomohl, ale tvé vstupy jsou tak zmatené, že pořádně ani nevím co chceš. Chceš nahrávat z TV do PC, nebo sledovat film co máš v PC na TV? Kde máš ten přepínač IN - OUT? Na scartu? Co máš na druhém konci šňůry?
    Nahravat z Tv do PC,ten přepínač mám na scartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    zapoj tam prosimte kompozit a nesaskuj s s-videem...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zachytávání přes TV kartu - pár konkrétních otázek
    Od kobop v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-06-2008, 20:02
  2. Zachytavaní obrazu pres S-Video LWF DTV2000H
    Od Anti v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-07-2006, 21:46
  3. zachytávání přes pinnacle dazzle dvc 90
    Od somik v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-03-2006, 22:34
  4. Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 29-10-2005, 19:19
  5. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 12-08-2004, 11:18