Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: DVD Architect 4 (2 dotazy)

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    101

    Zdravím.
    Měl bych 2 dotazy.

    Dá se nějak vypnout tlačítko v menu.
    Prostě aby bylo v menu nefunkční a sloužilo jen jako graficky efekt.

    Dá se nějak mezy přechodem s 1 menu na 2 vložit nějaký klip.
    Prostě když kliknu v menu 1 na tlačítko MENU 2 aby se přehrál nějaký klip a pak teprve najelo menu 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732



    Já jsem teda DVDA viděl jenom v diskuzích na forech, ale nezdá se mi, že by na toto nešlo intuitivně přijít.
    1. Když z toho buttonu nepovede žádný link, nikam, co ten button bude dělat, nejspíš nic
    2. Když v menu dáváš příkaz, aby něco hrálo a pak to jumplo někam, co brání tomu, aby to jumplo do jiného menu ?

    Nebo jsem nepochopil, na co se ptáš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Foolproof Zobrazit příspěvek


    Já jsem teda DVDA viděl jenom v diskuzích na forech, ale nezdá se mi, že by na toto nešlo intuitivně přijít.
    1. Když z toho buttonu nepovede žádný link, nikam, co ten button bude dělat, nejspíš nic
    2. Když v menu dáváš příkaz, aby něco hrálo a pak to jumplo někam, co brání tomu, aby to jumplo do jiného menu ?

    Nebo jsem nepochopil, na co se ptáš.
    Intuitivně se na to snažim přijit tyden.
    1. Co ten button bude dělat.Při přepinami tlačitek reaguje.
    2. V DVD ar. to tak nefunguje.Po přehrani se vrati na menu kde začal.

    Již jsem přišel jak na to.
    Vyměnit softwer.

    http://www.mediachance.com/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Foolproof Zobrazit příspěvek


    Já jsem teda DVDA viděl jenom v diskuzích na forech, ale nezdá se mi, že by na toto nešlo intuitivně přijít.
    1. Když z toho buttonu nepovede žádný link, nikam, co ten button bude dělat, nejspíš nic
    2. Když v menu dáváš příkaz, aby něco hrálo a pak to jumplo někam, co brání tomu, aby to jumplo do jiného menu ?

    Nebo jsem nepochopil, na co se ptáš.
    Intuitivně se na to snažim přijit tyden.
    1. Co ten button bude dělat.Při přepinami tlačitek reaguje.
    2. V DVD ar. to tak nefunguje.Po přehrani se vrati na menu kde začal.

    Již jsem přišel jak na to.
    Vyměnit softwer.

    http://www.mediachance.com/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    No udělal jsi jenom dobře s tím DVDLabPro2, v tom právě dělám a graficky tam ty vztahy lze řešit úplně jednoduše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Foolproof Zobrazit příspěvek
    No udělal jsi jenom dobře s tím DVDLabPro2, v tom právě dělám a graficky tam ty vztahy lze řešit úplně jednoduše.
    DVDLab jsem testoval celou noc.
    Pro vytvařeni filmu je vyborny.
    Vytvořit však vněm hudebni DVD třeba se 20 klipama je zdlouhave a pracne.

    Již jsem vyřešil muj dotaz č 1.
    Bylo to jednoduche.
    Ještě zbyva dotaz č 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele -Vl-
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    366

    Citace Původně odesláno od Zezul Zobrazit příspěvek
    Zdravím.
    Dá se nějak mezy přechodem s 1 menu na 2 vložit nějaký klip.
    Prostě když kliknu v menu 1 na tlačítko MENU 2 aby se přehrál nějaký klip a pak teprve najelo menu 2.
    Uděláš tlačítko se spuštěním toho klipu a v nastavení toho klipu v End Action dáš aby to skočilo na to další menu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Druhá metoda - mezi menu dáš transition, (make new) no a to bude ten klip.
    Ta první metoda je ovšem jednodušší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    101

    Tak a je vše vyřešeno.
    Moc děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Toto vyriesis hravo v DVDA, tam si mozes tych menu vytvorit pre tie klipy kolkolen chces a zakazdym ti mozu spravit inu sluzbu, iny end action.., staci si tie klipy skopirovat bez navysenia velkosti DVD... Inak temu presunut do Mastering modi spite?
    Naposledy upraveno uživatelem stayman: 25-11-2007 v 10:12
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    101

    Toto je již vyřešené.
    Řeším další problém.
    Vždy jsem Tracklist k hudebnímu DVD dělal v DVD A.
    Mé další DVD jsem chtěl udělat jiným způsobem.
    Vytvořil jsem v Corel Draw pozadí o velikosti 720 x 576 a do něj vepsal TrackList jako text.
    Po vloženi pozadí do DVD A a vytvořeni DVD je na LCD monitoru a LCD televizi vše OK.
    Při přehráni na normálním televizoru se text chvěje a je rozmazaný.
    Proč.
    Při vepsáni TrackListu v DVD A je text na normálním televizoru OK.
    Kde je problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Najskor v tom, ze si cele to menu zbytocne renderoval !!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Zdravím.
    Mohl bych se take zeptat.


    Mam tento program krátkou dobu a dělam sve 1 DVD.
    Prostě lama.
    Zasekl jsem se u tlačítek.

    Mam 2 obrázky tlačítek.
    Chci aby byl v tlačítku umistěn obrazek č. 1 a po najeti ovladačem na tlačitko se obrazak změnil na č.2
    Nějak se mi nedaří.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: Samsung dva dotazy...
    Od sqwer v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-10-2012, 17:16
  2. Dotazy
    Od Lemmiwinks v sekci Videokamery
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 21-01-2011, 14:55
  3. Panasonic EH 65 dotazy
    Od kyssling v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-10-2006, 09:27
  4. dotazy k TV THOMSON 29 DM 400
    Od Maikkl_shw v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-03-2006, 17:24
  5. Premiere Pro - 2 dotazy
    Od lajdak v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 18:24