Ano - standradně
Ano - hardcore metodou a vše v pořádku
Ano - hardcore metodou a došlo k poškození TV
Ne - a vše v pořádku
Ne - a obrazovka se mi vypálila
Radoo : Špatně snášejí mírné popíchnutí ...
Převracet fakta vzhůru nohama a zbytečné popichování nikam nevede, ale pokud si potřebuješ znovu zdůvodnit svou volbu LCD, pak jsi se svým popichováním ve správném vlákně.
Jinak k věci. Včera jsem koukal v jednom obchodě, kde celý den běžel program s docela výrazným logem a tak jsem plazmy při reklamě oběhl a nikde jsem si nevšiml jeho pozůstatků. Doma je oko ale asi přísnější.
No to logo nejde vidět, ale pokud dáš celou bílou obrazovku, tak to logo vidět jde (po chvíli zmizí), ale při normálním sledování je neviditelné.
V současnosti nejhorší logo má nova (tedy její o) a potom slovenské stanice s tím jejich přiblblým smajlíkem.
Radoo : Já mám v zádech kde ty bydlíš, o paneláku jsem tady neřekl ani slovo.
Sedvo : No já myslím, že nova ještě jde, horší mi přijde AXN a nebo Óčko
Díky reklamám se tam na delší dobu prostřídalo i bílé pozadí a nic nikde nebylo. Jak už jsem psal, asi by na pořádný pozorování musel být klid, ale i to co jsem zjistil mi udělalo radost.
Kdyby jsi to vlákno četl, tak by jsi pochopil že jsem narážel na tento příspěvek https://www.tvfreak.cz/forum/showpos...5&postcount=27 a tvoje převracení faktů. No hlavně že jsme se zasmáli a nyní fakt už jen o zahoření plazma vypalovaček.
Jáani nevím co to to zahořování je v manualu nic otom nepíšou.Mám PanasonicTH-42px7e a jsem spokojen
....to radši ani nechtěj vědět....
![]()
Tak pánové od úterý Prima vysílá s jiným logem to jsem zvědav,jestli bude taky hrozit vypálením jako to současné.Myslim si, že to samozřejmě bude lepší.Machrujou,že prej bude 3D a že to vytvořila Dream On.Tak uvidíme.
Jo a co říkáte na tohle ?:
[url]http://www.digilidi.cz/plazma-vypalovani-a-zahoreni-plazmy[/url]
.....he,he,že prej je zahoření blbost...... :-)
Kdyby to logo bylo od "Dream Works" ...![]()
ha ha na digilidi jeste pred 7 mesici recenzenti plazmy panasonic 42 px70e nemeli ani zdani co to znamena zahoreni - pry v manualu u tv nic takoveho neni a co to pry je - a ted tady hazi machry
To sou odborníci, to máš pravdu.