Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Sapphire ATI Radeon HD 2600 XT

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    17

    Prosim - mam problem, ze nemuze najit moje tato grafika moji TV pripojenou jako u drivejsi radeon 9550 - ale tam jsem to nastavoval pres panel nastaveni (na plose pravym) a tam upresnit ->obrazovky - ale uz to nefunguje u nove grafiky - jedine pres CCC a to ja neumim... - tv je pripojena dobre, protoze se pripoji jako rozsirena plocha - viz muj topic na zive.cz - http://forum.zive.cz/viewtopic.php?p=1139602#1139602 - prosiim, pomozte mi, jak nastavit CCC, abych mel Divadlo klonovani pres celou TV obrazovku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Vždyť je to tam s obrázkama i pro ty co neumí číst.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    17

    mam nejnovwejsi catalyst, mam to cesky - ale i kdyz si to dam EN, neni tam zadna moznost klonovaciho rezimu a rezimu divadla - moc prosim, dke to tam najdu - nebo si mam stahnout jinaou verzi catalyst? :-/ - prosim ,pokud nekdo vi, jak na to, podelte se prosim - pokud mozno mam I C Q: 2774244 - diky moc predem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    17

    zkousim stahnout nejnovejsi catalysty i dirvery, protoze jak vidim je nemam . nejnovejsi sou z 11.10. a ja mam 28.9. (samozrejme letosni rok) a taky se mi u minule grafarny ve spravci zarizeni ukazovala krome one grafiky i secondary " nazev one grafiky" a ted tam mam jen jednu ... :-/ ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Momentálně mám taky 2 monitory, je to sice 2900, ale to je jedno. Theatre mode je na shotu výše.

    Měl by bát nainstalovaný NETFramework, myslím 3 a taky Avivo video. Asi nemáš to Avivo, protože jenom to je o videu.A CCC musíš pustit v advanced režimu, ne v basic, poprvé se to ptá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    17

    1. mam to cesky - chodim jen do rozsireneho nast. - advanced - ale ty obrazovky co sou na foru na zive.cz sem nasel na basic modu ..,2. musim si instalnout 3 veri .net framework, kdyz na inst. CD byla 2 verze?; 3. avivo mam - jak muzes videt v PM
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Jak jsem psal v PM, ten druhý monitor nemáš aktivovaný.Přetáhnout myší do okýnka pro secondary monitor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    17

    jo, jenze to dela takovou tu znacku jakoze to nejde a ono to nejde udelam ti screen i toho... - hm..nejde udelat screen - ale je to jak cela cerna znacka zakaz stani nebo tak neco...

    a ani nemuzzu na ten druhy neaktivovany monitor klepnout tim pravym tl. - myslis, ze mam nainstalovat nove catalysty, drivery GK (oboji z 11.10.) ?? :-/ ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    17

    jeste jak sem psal v PM - nevis neco o te HW akceleraci HD vide pres avivo co ma podporovat Power DVD7 a ma to v nastaveni, akorat to neni funkcni, netusis?, mas s tim zksuenosti? - diky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Měly by být nainstalované DirectX, netuším, co by tomu mohlo bránit. Nainstaluj všechno znova, v té novější verzi, tam bude nějaký chaos.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    17

    ale kaslat - pokud odskrtnu to avivo a necham to cyberlink vylepseni pod tim, tak jede krasne h.264, akorat to neni avivo no - a poznam to tak, ze nic nevidim - jen cernocernou tmu.... - a zvuk, kdyz mam nastavene avivo

    diretx mam 9c a ty ten .net framework? - jaky mas, musim mit taky 3 verzi, i kdyz na inst. cd byla jen 2 verze? :-/ ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    17

    nic no..musim spat, poodpovidej mi na vsechno z PM pls :-o)) a rano kolem 6 hod na to mrknu, zatim briou a zatim diky - a pokud je to pravda tak jak sem to pochopil, je to pekne na picu ta nova grafika!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    K tomu je i CD? Já jsem k tomu dostal jakési hry, které nikdo nekupuje, možná, že mezi nimi cosi bylo, nepamatuji si.
    Já PDVD moc nepoužívám, takže v jeho nastavení nejsem nijak zběhlý, neumí to MKV, špatně parsuje transport streamy, na MPEG4 Xvid si cpe vlastní dekoder atd.

    Akorát mě napadlo, jestli máš nastaveno v advanced, že má používat overlay, což je jediná metoda, jak nastavit na secondary monitoru full screen, bez ohledu na to co je na primárním, tak bude samozřejmě tma, protože DXVA akcelerace funguje jenom s VMR9 a vyššími renderery.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    17

    ja netusim, kde to tam najdu v tom catalystu - prosim... - a taky - jake, mas catalysy ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Ne to není v CCC, to je nastavení PowerDVD a jeho DXVA akcelerace v souvislosti s použitým rendererem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sapphire Theatrix550 Pro - praktické zkušenosti
    Od taborsky2004 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 18-11-2006, 15:20
  2. Sapphire Theatrix 550 Pro
    Od imported_Nalim v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 09:43
  3. Radeon 9200 SE 64 MB a TV
    Od oto v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-01-2006, 20:36
  4. Genarts Sapphire
    Od Nostradam v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-07-2005, 20:45
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-05-2004, 21:15