Mam hotove regiony a...
Daju sa posuvat regiony (vo Vegas) spolu s videom? Potrebujem ich cele posunut. Regiony mam presne nastavene.
Vies kde je Auto Ripple??? Tak pri tej ikonke je taka mala sipocka, tak ju rozbal a tam zaskrtni tu poslednu volbu...
Nejde mi to. Prepol som to na All Tracks Markers and Regions a nic sa nezmenilo. Ak posuvam video - regiony stoja. Ak posuvam regiony - video stoji. Ak si vyznacim celu oblast a posuniem, regiony stoja.
:-((( :-((( :-((( :-((( :-((( :-(((
pls help
pls help
Síce neviem či to pomôže, ale mohol by si označiť clipy v jednom REGIONe a potom stlačiť G. Tým sa všetky clipy v jednom REGIONe zlepia a môžeš ich presúvať (ale asi bez tých REGIONe).
PS: SORRY, ak som MIMO B-)
PS: SORRY, ak som MIMO B-)
To nie. Mam urobene titulky k zaznamu(regiony), ktore sa presne na sekundu viazu na videa. Mam tam asi 30 klipov, ktore potrebujem spolu s regions posunut. Regionov je asi 100.
Regiony cez script vyexportujem a vlozim do DVD Architecta ako titulky k tomuto videu.
Ale vdaka za pokus
Regiony cez script vyexportujem a vlozim do DVD Architecta ako titulky k tomuto videu.
Ale vdaka za pokus
[quote=Tean]Nejde mi to. Prepol som to na All Tracks Markers and Regions a nic sa nezmenilo. Ak posuvam video - regiony stoja. Ak posuvam regiony - video stoji. Ak si vyznacim celu oblast a posuniem, regiony stoja.
pls help[/quote]
A tu ikonku AUTO RIPPLE si NECHAL ZATLACENU ????????????????????
pls help[/quote]
A tu ikonku AUTO RIPPLE si NECHAL ZATLACENU ????????????????????
[quote=StayMan by €RikŁ€]To som trochu nepochopil, mam normal editing, ale ide aj s selection...[/quote]
...ano to som myslel. Tak mam vsetko rovnako. Mne to nejde a tebe ano... do psej ....
DO BOHA. TERAZ SOM TO CHCEL ODOSLAT.
Nainstaloval som si to v praci a tu to funguje.
Musim doma zistit zavadu.
Vdaka Stayman
...ano to som myslel. Tak mam vsetko rovnako. Mne to nejde a tebe ano... do psej ....
DO BOHA. TERAZ SOM TO CHCEL ODOSLAT.
Nainstaloval som si to v praci a tu to funguje.
Musim doma zistit zavadu.
Vdaka Stayman