Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Aký kábel použiť?

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele ferrda
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    162

    Dobrý deň,
    Prosim o radu. Objednal som si Internet DSL, zatiaľ však nemám zriadenú telefonnu prípojku. Chcel by som si popredu natiahnúť kábel od počitača, ku miestu kde technik pripojí kábel samonosný-ten čierny zo stlpa. Neviem však aký kábel použiť. Poraďte mi prosim, aký kábel na to treba? Ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Konycz
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    60

    no zavysi jaky budes mit modem.... pokud to bude ADSL USB modem, tak zadny kabel nenatahuj, protoze bude modem az u PC a k modemu pujde telefonni ctyrlinka... Pokud to bude ADSL Router modem, tak si muzes k PC natahnout UTP nebo FTP kabel (ethernetovy osmizilovy). Takze radeji bych nic nenatahoval a pockal na nej...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele ferrda
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    162

    Ja nepotrebujem kábel od modemu ku PC, ale od modemu na von kde technik pripojí na telefonne vedenie. Chcem to urobiť popredu než príde technik, aby som sa s tým potom nemusel zdržiavať. Inak by to mal natiahnuť on. Myslím ale že už si mi aj tak odpovedal tu "k modemu pujde telefonni ctyrlinka".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Když jsem ještě kdysi měl ADSL, tak tam byla normální dvojlinka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Ako pise Pitomec. Telefonny kabel a kocovky su na 4 zily ale pouzivaju sa vacsinou (aj pre tento DSL) len 2 (stredne) zily.

    (v podstate s potrebou vsetkych 4 zil som sa stretol len raz - pri prepajani digitalnej ustredne na firme a hlavneho ovladacieho telefonu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    (v podstate s potrebou vsetkych 4 zil som sa stretol len raz - pri prepajani digitalnej ustredne na firme a hlavneho ovladacieho telefonu)
    Všechny 4 žíly na telefonním vedení se používaly tam, kde telefony měly tzv. příposlechové tlačítko a jeden účastník mohl toho druhého účastníka přepojit na třetího účastníka. Využívalo se to velmi málo, já osobně, kdysi hodně dávno, jsem se s tím občas setkal, že to i fungovalo.
    Nepoužívá se již zhruba 15-20 let.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele ferrda
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    162

    Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Lze A-TV anténa použít na DVB-T ?
    Od Darkhunter v sekci DVB-T
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 21:46
  2. Jaký kodek použít?
    Od pee.tr v sekci Kodeky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-08-2008, 10:07
  3. Kdy použít při renderingu VBR a kdy CBR ?
    Od yaso v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-09-2006, 12:49
  4. Aký soft použiť
    Od Joky v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2005, 13:40
  5. Aký dekóder mám na MP3 použiť
    Od Tilk v sekci Editace audia
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-10-2005, 17:32