Původně odesláno od
pellda
Dobrý den.
Dokázal by mi někdo pomoct vyřešit můj problém? Už si opravdu nevím rady vezmu to od začátku! Koupil jsem si LCD TV 32LG5000 a bez nějakého dlouhého přemýšlení a pročítání jsem si koupil DVI- HDMI kabel 10m za nějakých 450Kč takže jsem kabel připojil do grafiky (GeForce 8800GT) a obraz nikde takže až teprve pak jsem začal zjišťovat co tahle oblast obnáší za patálie... Vzal jsem tedy starý klasický monitor abych ověřil zda funguje druhý výstup na mé grafice pomocí redukce DVI- RGB jsem připojil monitor nastavil ovladače (NVIDIA CONTROL PANEL pro jistotu týden stará verze) obraz fungoval! Tak jsem tedy zkusil přibalenou redukci ke grafice komponentní kabel který taky fungoval...software rozpoznal přes jaký druh výstupu jsem televizi připojil.Kdežto když jsem připojil zmíněný kabel DVI- HDMI televize sice zvýrazní že je tam nějaký HDMI kabel připojený ale píše jen no signál. A v ovladačích mi to taky nezobrazí že jsem připojil televizi přes HDMI kabel (při připojení RGB i komponentního výstupu to píše) tak jsem měl podezření že je vadný kabel.Tak jsem si dnes od souseda půjčil jeho co s ním má propojený DVDčko s plazmou je to HDMI-HDMI +redukce z DVI na HDMI délka 3m takže kabelem to snad být nemůže že mi to stále nefunguje už k vůli tomu 2 dny nespím....
PS: jediné co jsem vypozoroval je že když televizi připojím přes HDTV- DVI a zapnu televizi na PC se mi jakoby na vteřinku sekne zvuk to samé se stane i když televizi vypnu jen tak nenápadně se zadrhne zvuk)