Zdravim ve spolek. Predem omluva, pokud se to tady nekde probiralo, ale moc jsem toho nenasel, takze zakladam vlastni thread:
Mam LCD HD READY TV Toshiba 32WL66Z a chci si poskladat HTPC. V podstate uz jsem neco zkousel, ale pokazde jsem narazil na problem s obrazem z PC na TV - rozmazany, okraje mimo obraz, nic ani zdaleka podobneho ostremu obrazu LCD monitoru. Cetl jsem nekde, pry na HD READY TV je lepsi pouzit grafiky od ATI (Radeon). Je fakt, ze jsem zkousel jenom ty od nvidie - pres DSUB/PC, pres DVI->HDMI, pres komponent, ale pokazde ty problemy s obrazem co jsem psal pred tim. Kolega z prace to resil a ma dost podobne zkusenosti s LCD TV SONY 32" HD READY a co jsem slysel, tak ani treba Panasonic se stejnymi parametry na tom neni o moc lip.
Rekl bych, ze cele to lezi na graficke karte a nastaveni operacniho systemu, ale stravil jsem uz moc casu nastavovanim ruznych (i exotickych) rozliseni obrazu ve Windows XP/MCE/Vista a k nicemu to nevedlo.
Prosim poradte, jestli mam setrit na FULL HD TV (coz bych nerad), ktere by s timto nemeli mit problem, nebo jestli prece jenom existuje nejaka moznost dostat z PC slusny obraz do techto zhruba dva roky starych modelu HD READY TV. Diky
PS: mozna tohle melo jit do fora "Prehravace", tak se pripadne taky omlouvam, jestli to sem nepatri.