Zdravím, mám film Excalibur.720p.wmv. Film je tedy ve formátu wmv hd, bez problému ho přehrávám v
zoom playeru přes ffdshow - všechno jede, titulky přes directvobsub filter, no problem.
Problém je ten, že film má dvě zvukové stopy, jednu ve španělštině - to je ta primární stopa a druhou tu sekundární v originální angličtině.
Zoom player, bs player, power dvd s ffaudio i bez něj - všechny přehrávače mi přehrají film v primárním streamu - tedy ve španělštině bez možnosti změnit zvukovou stopu! Všechny jiný filmy ( v xvid, mkv, atd.) které mají více zvukových stop mi u nich přehrávač dycky bez problému dá na výběr mezi těmito streamy.
Jenže u tohoto filmu to nejde a nevím proč? Jediný přehrávač který umožní změnit zvukovou stopu je u
tohoto filmu WMP 11! A ten zrovna dvakrát nemusím. Nevíte někdo jak docílit toho, abych mohl zvolit jinou zvukovou stopu? Už sem vyzkoušel opravdu hodně variant a přehrávaču a furt nic.
Druhý dotaz je sice mimo téma, ale potřebuju se zeptat, jak spustím directvobsub u WMP 11? Mám to teďka navolený tak že při spuštění zoom playeru nebo bs playeru mi automaticky naskočí vs filter a titulky jedou přes něj, ale u WMP 11 mi to nefunguje !! Chtěl bych se na excalibur dívat aspoň přes to kvůli těm stopám.
Taky mě napadlo, možná by šlo film vzít a násilně z něj tu španělskou stopu vytáhnout pryč, nechat jen anglickou a problém by byl vyřešen + film by zabíral trochu míň ( už tak má 8GB) , co vy na to?