Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Slide show v PS9+

michalm_tvf (4)|25.10.2004 22:08
chlapci nevíte jak toto zaktivovat,má tam být podle nápovědy redukce čer.očí,otočení atp,mě to nějak nejede.díky
Venousekh (20)|26.10.2004 09:20
[quote=michalm]chlapci nevíte jak toto zaktivovat,má tam být podle nápovědy redukce čer.očí,otočení atp,mě to nějak nejede.díky[/quote]

Podle mně je na takové věci lepší použít nějaký specializovaný soft. Např. Zoner Photo Studio.
Joe-Joe (593)|26.10.2004 10:35
[quote=michalm]chlapci nevíte jak toto zaktivovat,má tam být podle nápovědy redukce čer.očí,otočení atp,mě to nějak nejede.díky[/quote]

Myslim, ze tam sa nic neaktivuje, ked klepnes na redukciu oci, musi vybrat obidve oci prostrednictvom kurzora. Natiahnes to ako okno. Je sice lepsie to upravit napr. v Zoneri, tak ako pise Venousekh, ale funguje to i priamo v Studiu a dobre.

Ja mam iny dotaz. Ako mozem v Studio Plus 9 spravit na konci niektorej sceny mrtvolku a drzat ju lubovolny cas. Napr. ako ukoncenie klipu s naslednym zastavenim obrazu a naslednymi scroll titulkami. Popr. zmenu farieb statickeho obrazu.
Venousekh (20)|26.10.2004 12:10
[quote=Joe-Joe][quote=michalm]chlapci nevíte jak toto zaktivovat,má tam být podle nápovědy redukce čer.očí,otočení atp,mě to nějak nejede.díky[/quote]

Myslim, ze tam sa nic neaktivuje, ked klepnes na redukciu oci, musi vybrat obidve oci prostrednictvom kurzora. Natiahnes to ako okno. Je sice lepsie to upravit napr. v Zoneri, tak ako pise Venousekh, ale funguje to i priamo v Studiu a dobre.

Ja mam iny dotaz. Ako mozem v Studio Plus 9 spravit na konci niektorej sceny mrtvolku a drzat ju lubovolny cas. Napr. ako ukoncenie klipu s naslednym zastavenim obrazu a naslednymi scroll titulkami. Popr. zmenu farieb statickeho obrazu.[/quote]

Jestli ti dobře rozumím , tak by to mělo jít vložením posledního frame jako obrázku na příslušný časový úsek + titulky do druhé videostopy....
Joe-Joe (593)|26.10.2004 13:31
Tak to zatial robim, ale napadlo ma ci nahodou nie je nejaky plugin....