Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: avchd

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    35

    Potřebuji jednoduchou úpravu nahrávky v AVCHD bez rekomprese. V podstatě spojit jednotlivé klipy, přidat doprovodnou hudbu na pozadí a úvodní titulek. Mám k dispozici pinacle studio 11, Vegas 7e či ulead 11. Pouze u Pinaclu jsem našel možnost uložit l AVCHD souboru prostřednictvím vytvořit DVD, ale nejsem si jist, že to dělá bez rekomprese a klipy spojuje nepoužitelným způsobem. Jinak jsem se dopídil jen postupu rekomprese do Mpeg 2. 1 klip avchd chci proto, že video si ukládám na HD PS3, z nějž přímo přehrávám. Je to pouze pro vlastní potřebu. Dík pokud někdo víte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    81

    ppepr: pripojuji se k dotazu. Shanim neco jednoducheho pro strih AVCHD, nepotrebuji zadnou "striznu". Stacilo by mi de facto spojeni a prestrizeni + ulozeni do mpeg2 nebo avi pro web. Nevi nekdo o necem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To mozes v hocijakom editore, kedze z toho ide ina kompresia !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    81

    stayman: v hocijakom? ja tedy nemyslel, ze bych vse ukladal do mpeg2/avi. Myslel jsem, mit moznost delat zakadni upravy v AVCHD a poustet to do TV v AVCHD + moznost avi+mpeg2...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Vegas
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    81

    stayman: Vegas podle me AVCHD z Canonu neumi coz je muj pripad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Já nevím, ale možná by to chtělo i něco vyzkoušet. Pokud použiješ AViSynth, VFAPI dostaneš to přes Frameserver prakticky do jakéhokoliv editoru.
    Zkus TSRemux, TSPacketEditor,AviMUx já nevím co, třeba se něco chytne.JInak rekomprese i z toho Vegasu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    65

    VEGAS 7e umí pracovat s AVCHD. Je to vyzkoušeno. Samozřejmě také V 8, ale zatím nevím, jak ho získat. Jednoduchou střižnu dodává na CD také SONY ke svým kamerám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    81

    petrt: s AVCHD od SONY ano, ale je to vyzkouseno i s AVCHD z Canong HG10 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od davs Zobrazit příspěvek
    petrt: s AVCHD od SONY ano, ale je to vyzkouseno i s AVCHD z Canong HG10 ?
    Ano, je to vyskusane, tak malo stacilo aj tebe..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    27

    Zdarec. Nevite v cem spojit mts bez strihu a jinych uprav ? Jen proste spojit at to muzu najednou bez mezer prehrat v popcornu? Vyrobit treba i nejake mkv, ts a tak podobne bez jakekoliv ztraty kvality.. Dikes za jakykoliv podnet. V mkv merge jsem na to neprisel, nemam zadny navod a tak to asi bez pomoci nezdolam...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak renderovat AVCHD do AVCHD?
    Od smokva v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-08-2009, 12:15
  2. Avchd
    Od Luthor v sekci Editace videa
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 18-11-2008, 14:08
  3. Jak s AVCHD?
    Od petrt v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 09:20
  4. AVCHD (HDR-UX1)
    Od vsorf v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-11-2006, 15:19