Snížení bitrate MP3
Mám pár CD kde mám rozdílnou rychlost a kamarádovi na discmenu hraje jenom něco a zbytek zrychleně. Chtěl jsem se zeptat jesli existuje program na snížení bitrate v MP3, abych to nemusel všechno převádět do WAV a pak zpět do MP3? Díky
ty koksoooooo, to je snad najvacsi humus aky som mal kedy v PC, ani kodekpack sa mu nevyrovna, totalne mi sprasil nielen MP3, ale aj programy :((
[quote=StayMan by €RikŁ€]ty koksoooooo, to je snad najvacsi humus aky som mal kedy v PC, ani kodekpack sa mu nevyrovna, totalne mi sprasil nielen MP3, ale aj programy :(([/quote]
To teda hledím, slyším poprvé, že by Lame zprasilo MP3, to je přece jenom universální GUI pro takové věci a můžeš v tom použít co chceš.
Může se samozřejmě použít i jednoúčelový GUI, ale mně se na tom líbí, že můžu vybrat naráz 100 souborů a udeřit do entru a hotovo.
Např. v Sound Forge to bude dělat po jednom a vždycky čekat, až se mu vytvoří peaks, obrovské temporary,protože to dělá přes wav a pod.Když to tam prdne naráz, tak bude mít otevřených 100 oken a jebne mu.
To teda hledím, slyším poprvé, že by Lame zprasilo MP3, to je přece jenom universální GUI pro takové věci a můžeš v tom použít co chceš.
Může se samozřejmě použít i jednoúčelový GUI, ale mně se na tom líbí, že můžu vybrat naráz 100 souborů a udeřit do entru a hotovo.
Např. v Sound Forge to bude dělat po jednom a vždycky čekat, až se mu vytvoří peaks, obrovské temporary,protože to dělá přes wav a pod.Když to tam prdne naráz, tak bude mít otevřených 100 oken a jebne mu.
Fakt, zaprasilo, raz to bolo v PC a uz nikdy...
Ja som neodporucal SoundForge, to skor BatchConverter, ale aj tak by sa nasiel vhodnejsi davkovy soft pre MP3 urcite.
Ja som neodporucal SoundForge, to skor BatchConverter, ale aj tak by sa nasiel vhodnejsi davkovy soft pre MP3 urcite.