ProLink PixelView PlayTV@P7000, PCI, TV/FM tuner, HW MPEG2 e
Koupil jsem si tuto kartu (realtime zaznam do MPEG2 je velice slusny!), ale mam trosku problemy. Kdyz si zkousim prehazovat kanaly v aplikaci Media Cenre ktera je k teto karte dodavana, tak prvni kanal nabehne v poradku. Pokud vsak zvolim jiny kanal, tak mi nabehne obraz zrejme v SECAM modu (je takovy podivne zbarveny). Pokud vsak aplikaci ukoncim a znovu spustim na tom kanalu, ktery byl podivny, tak nabehne dobre. Netusite nekdo jak prinutit kartu nebo jeji ovladace Conexant 2388x aby bezeli natvrdo v PALu?
a) na dodavanej soft se co nejdriv vyprdni... ja sem pouzival dlouho iuVCR a ted sem zakotvil u Fly2000TV a sem max spokojen...
b) na strankach vyrobce si stahni novy ovladace jsou tusim z unora letosniho roku...
c) kdyz to udelas budes s ni spokojenej jako ja B-)
b) na strankach vyrobce si stahni novy ovladace jsou tusim z unora letosniho roku...
c) kdyz to udelas budes s ni spokojenej jako ja B-)
:-? Muzes mi prosim rici, ktere ovladace mam pouzit? Nejak tam u nich nic k teto karte nemohu najit...
http://www.prolink.com.tw/2003/english/download/protv_multimedia.htm#9X10B
koukni jakou mas revizi ty karty (viz obrazek na tech strankach)... tipnul bych ze mas neco novejsiho 9F (mam ja), 10B nebo tak neco...
nevim co je tam za zmeny oproti ovladacum na CD, ale pod XP jsem mel napoprve celkem trable s rozchozenim... ted naposled instalace XP, tyhle novy drivery, Fly2000TV a no problem.. chytam plnej PAL s DVD zvukem a vsechno v pohode... i z VHS mi to jelo dobre aniz by se zvuk rozbihal...
koukni jakou mas revizi ty karty (viz obrazek na tech strankach)... tipnul bych ze mas neco novejsiho 9F (mam ja), 10B nebo tak neco...
nevim co je tam za zmeny oproti ovladacum na CD, ale pod XP jsem mel napoprve celkem trable s rozchozenim... ted naposled instalace XP, tyhle novy drivery, Fly2000TV a no problem.. chytam plnej PAL s DVD zvukem a vsechno v pohode... i z VHS mi to jelo dobre aniz by se zvuk rozbihal...
zkousel jsem to jen v Fly2000, oba mpeg kodery chodily... ja vetsinou na veci z TV pouzivam SVCD a tam to nema smysl, takze jedu pres AVI. Ale udajne staci nastavit tok 5-6000 kbps a obraz je na DVD OK.
Tak jsem se tam koukal a neni tam nic pouzitelneho (na strankach vyrobce). Oznaceni teto karty je PV-M7000 a pro tu tam nic neniiiiiiiiii :-(((
Poradí mi niekto, ako vyriešiť problém s touto kartou? Jakmile zasuniem Play TV@7000 do PCI slotu zmení sa mi nastavenie obrazovky na 800x600 a farebná hĺbka na 4 bity. Ovládače graf. karty zmiznú a zostane vypísané iba "Predvolený monitor na". Ide pravdepodobne o nejaký HW konflikt. Mám graf. kartu Inno3D GeForce 5600FX ovládače ver.56.72 DirectX9b a op. system WinXP. Skúšal som starú kartu TNT2 Riva a tam daný problém nevzniká. Pozná niekto riešenie? Výmena graf. karty = krajné riešenie. Ďakujem