Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak na upravu dlouhych radku s titulkama v Subtitleworkshopu?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele JardaC
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    41

    Stahl jsem titulky k Loose Change, ale zazitek ze sledovani nebyl plnohodnotny, protoze jich znacna cast zacinala [a koncila] mimo ramec obrazu. Reseni jsem videl v Subtitle Workshopu, ovsem po celoodpolednim bezuspesnem laborovani jsem musel rezignovat. Program samozrejme rozpoznal a oznacil prilis dlouhe radky,
    ovsem bylo jich pres 500 a ja nemel srdce delat je rucne jeden po druhem, navic jsem se nekde docetl, ze Subtitleworkshop tohle umi automaticky, ale neprisel jsem na to jak. Problem bude nejspis v tom, ze treba jsou 2 dlouhe radky s titulkem a pro vyreseni by se ze 2 dlouhych musely udelat 3 kratsi, ovsem delat 3 radky patrne program neumi, anebo jesti umi, nenasel jsem, jak ho k tomu prinutit. Myslim tim automaticke zarovnani delky radku, jak to umi treba Word.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    gEs gEs je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    47

    Nějakou dobu jsem používal přehrávač DVD H&B 3220 a k němu se dala stáhnout taková utilitka (Subtitle convert editor - HBWrap), která daný problém řešší: http://hb.septem.cz/HBWRAP/ . Jednoduše načteš původní titulky a vylezou již upravené
    Podobný problém řeší i zde: http://www.cesketitulky.com/viewtopic.php?p=16394
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele JardaC
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    41

    Dik za tip, zkusim, vysledek dam vedet. J.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    V Subtitle workshopu: Nastavení-Obecné-Rozšířené-Maximální délka řádku, tam nastavit počet znaků a potvrdit, poté Úpravy-Texty-Nastavit maximální délku řádku. Výsledek je okamžitě vidět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Já bych s Mirekv souhlasil, kdysi mě taky nějaké debilně udělané titulky iritovaly se stejných důvodů, tak jsem to řešil SW a šlo to poměrně snadno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele JardaC
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    41

    Zkousel jsem to zatim HBwrapem, vysledek se dostavil, akorat ze rozdeleni radku nebylo moc semanticky spravne, treba titulek bla-bla-bla-1053 st.C byl rozdelen na "bla-bla-bla-1053" jeden titulek a "st.C" nasledujici titulek. Ale co bych nechtel, program v podstate udelal, co se mu naridilo, to jest rozdelil titulky podle nastavene matrice. No a Subt.Workshop musim vyzkouset, ze bych popsany zpusob nezkousel??
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s titulkama
    Od Ceeper v sekci Titulkování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-04-2009, 20:11
  2. LCD na upravu fotek do 10k?
    Od butcherson v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-02-2007, 13:00
  3. Prokládání řádků ???
    Od pepa254 v sekci Editace videa
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 05-06-2006, 10:26
  4. Mastering s titulkama *.sup
    Od soko.ban v sekci Mastering
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-10-2005, 16:27
  5. počet řádků na CCD senzoru
    Od Listy v sekci Videokamery
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-02-2005, 12:56