Prosím, jak se zbavit "blikání" ve filmu, který je udělaný ze statických snímků ? Renderování jsem ponechal klasické - Pal DVD.
Prosím, jak se zbavit "blikání" ve filmu, který je udělaný ze statických snímků ? Renderování jsem ponechal klasické - Pal DVD.
jo, otevri si fotky treba v photoshopu a rozmazni je o jeden pixel vertikalne...
Ve vegasu tu nejde opravit ?
Ze das pri renderingu BEST quality !!!
Rozumím-li tomu dobře, tak nastavení Hight při VBR není dobře pro fotky ?Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
... samozřejmě, plácl jsem blbost ! Měl jsem to nastavené na Best, MPG2 DVD Pal, VBR.
Ja zase nerozumiem vobec tebe. Best rendering sa nastavuje v properties projektu (Pri Preview okne napr.), alebo pri renderingu napr. aj toho mpeg2 Custom -> v prvej zalozke![]()
Promiň, špatně jsem se vymáčkl. Při renderingu jsem to měl nastavené na Best!
A to si ty nastavil??? Pretoze BEST defaultne nie je nastavene !
Inak zo statickych obrazkov to blikanie neodstranis, jedine ti moze este pomoct resize v inom programe, tak to robim ja a ziadne blikanie tam nie je !
ano Best jsem nastavil. Nemáš po ruce nějaký odkaz na to, co je to resize a jak jsem schopen to udělat ?
Každý snímok treba prehnať cez deinterlace filter (najlepšie s nastavením BOTH - napr vo VIRTUAL DUB). Vo VEGASe klikni na obr. a vo Vlastnosti daj ODSTRANIT BLIKANIE (možno sa to dá aj ináč, ale teraz niesom pri VEGASe).
PS: Toto je na odstranenie blikania riadkov (ostrých vodorovných hrán)![]()
Deinterlace filter nepomaha, aspon nie ten od Mikeho a ked budes pri Vegase, napis kde je ta volba ODSTRANIT BLIKANIE![]()
Resize je normalna zmena rozmeru, trebars aj v ACDsee a daj si rovno na rozmer DV (DVD) zaznamu => 720x576 (768x576)...
Díky, takže to jdu dělat znovu. Jo, jo, chybama se člověk učí ...![]()
ACDSee to vie aj vsetky foto naraz, z jednej zlozky, robim to tak.
Pravý klik na obrázok (video) - PROPERTIES - REDUCE INTERLACE FLICKER![]()
PS: To si fakt nevedel???![]()