Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

OGG2MP3

MZ (42)|20.10.2004 13:26
Nie je to celkom "offTopic"
V poslednej dobe som najma z torrentovych stranok stiahol viacero hudobnych albumov vo formate "OGG" a kedze som zabehnuty na mp3, tak som bol nuteny konvertorovat do mpa rucne az ma to nastvalo a napisal som si program, ktory tieto veci automatizuje - vyuziva dva freewareove utility, ktore externe vola - cez GUI.Okrem ineho aj davkovo nastavuje tagy o albume atd...
Myslim, ze takyto program by sa mohol hodit aj inym, tak ho chcem ponuknut niekomu, kto ho ma moznost dat na web, lebo ja vlastnu webovu stranku nemam - samozrejme ak si bude mysliet, ze ten program za nieco stoji.
Ak by bol niekto ochotny ...
Miuvek (858)|21.10.2004 14:37
Dávkovou konverzi MP3<->WAV, OGG<->WAV, OGG<->MP3 zvládá v pohodě CDex 1.51, akorát nezachová tagy. Pokud jsou ale šikovně pojmenované soubory, lze tagy bez problémů dávkově obnovit vhodným taggerem, třeba TagScanner.
clee (6592)|21.10.2004 16:21
kdyz uz mi neco dobehne v oggu, tak to necham bejt, kiss playery uz ogg umej, v kompu neni problem, vetsina diskovejch a pametovejch portable playeru uz jde taky naflashovat na podporu oggu, takze pohoda :-) jinak kdyz uz to musi bejt mp3, tak se da, s prislusnym vystupnim pluginem, velice jednoduse zamestnat winamp :-)
Miuvek (858)|22.10.2004 12:24
clee: taky bych to tak viděl, ale když má holt někdo přenosnej MP3 přehrávač bez OGG, pak mu nic jiného nezbyde...
Doom (2331)|22.10.2004 12:31
[quote=Miuvek]clee: taky bych to tak viděl, ale když má holt někdo přenosnej MP3 přehrávač bez OGG, pak mu nic jiného nezbyde...[/quote]

například já. Můj Roadstar PCD 3055 MP umí jenom CDA a MP3... :-( (ale zase je umí dobře :-) )