Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Rozbočovač z paraboly na da přijímače....

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    Ptal se mě jeden zákazník, jetsli náhodou nevím jak rozbočit signál z jedné paraboly na dvě zařízení: na TV a PC kartu. Má obavy aby napájení z obou zařízení naráz "nespálilo" LNB...

    Do satelitů nedělám, ví někdo jak na to?...

    díkes
    Naposledy upraveno uživatelem stani: 03-09-2007 v 13:12
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...koupit si [COLOR="DarkRed"]Twin LNB[/COLOR]. Třeba takový:
    http://www.tg-satellit.de/info_twin_lnb.php
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 03-09-2007 v 09:51
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    ...koupit si [COLOR="DarkRed"]TwinLNB[/COLOR]. Třeba takový:
    http://www.tg-satellit.de/info_twin_lnb.php
    Presne tak - inak to nejde - pokial ich chces pouzivat naraz. (lnb sa totizto prepina na pasma)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    Jo a právě říkal že ten twin LNB není možné vyměnit, zda by nebyl nějaký "rozbočovač s přepínačem" aby používal buď jedno anebo druhé a nemusel přehazovat kabely....
    Naposledy upraveno uživatelem stani: 17-09-2007 v 10:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Was heißt: ...twin LNB neni možné vyměnit???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Was heißt: ...twin LNB neni možné vyměnit???
    Nevím,

    řekl, že to možné není....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Tak má halt smůlu a musí přehazovat kabely...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Alebo vyuzit LOOP na tunery STB. cize OUT vyviest do DVB-S PC karty.

    Ked nebude STB zapnute tak v PC pojde bez obmedzenia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    Citace Původně odesláno od blueant Zobrazit příspěvek
    Alebo vyuzit LOOP na tunery STB. cize OUT vyviest do DVB-S PC karty.

    Ked nebude STB zapnute tak v PC pojde bez obmedzenia.
    jo, to se zdá v tomto případě jako dobré řešení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @blueant: To je sice pravda, sám to tak mám (2 STB za sebou a 2 PC), akurát že mu tam vznikne smyčka se solidním brumem v audiu, tudíž ho to stejně přinutí ty kabely odpojovat (RF Out).

    Elegantnější a ideální řešení je Twin LNB. Ale když je někdo líný...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    @blueant: To je sice pravda, sám to tak mám (2 STB za sebou a 2 PC), akurát že mu tam vznikne smyčka se solidním brumem v audiu, tudíž ho to stejně přinutí ty kabely odpojovat (RF Out).

    Elegantnější a ideální řešení je Twin LNB. Ale když je někdo líný...
    No tem broom moze ale nemusi byt.
    Takisto viem ze twin je lepsie riesenie - ale castokrat sa neda pouzit - napr. ked nema kadial vies dalsi kabel pripadne ide o spolocnu antenu s OCTO LNB ... .. ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. výber paraboly
    Od ucetni v sekci DVB-S
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 03-04-2012, 18:04
  2. Montáž sat paraboly
    Od OndraC v sekci DVB-S
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 01-03-2010, 13:58
  3. ''šilhání'' konvertoru paraboly
    Od mikimauz v sekci DVB-S
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 07:10
  4. instalace paraboly
    Od mckillem v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-01-2005, 18:00
  5. Nastavení paraboly
    Od Batul v sekci DVB-S
    Reakcí: 80
    Poslední příspěvek: 15-12-2004, 13:34