Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Změna časování titulků srt, sub pro mkv HDTV filmy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2

    Zdravim, prosim poradte. Potrebuji precasovat titulky srt, prip sub, ktere spoustim zaroven s filmem. Titulky jsou tedy zvlast. U divX normalne pouzivam Subtitle Workshop, ale ten nezobrazuje mkv kontejener. Poradte mi prosim co na to pouzit. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Řešení je dost jednoduché, nainstaluj si HaaliMediasplitter a pojede to i v SubtittleWorkshop.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2

    Díky moc za radu......
    Už to běží, jak má....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    8

    Aj ja som hladal nejaky program,ale pokial to chces casovat podla filmu je to prilis zdlhave.Mkv ma fps skoro vzdy 23 staci si teda stiahnut cesky subtitule tool a otvorit titulky urobene z klasickeho dvd ripu v 23fps a ulozit ako srt a frci to uplne normalne.skusal som to a zatial vsetky filmy na 100%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    14

    Zdravím, já mám podobný problém.
    Nemám v této oblasti moc zkušeností, ale časoval jsem už spoustu titulků, ale poprvé časuju titulky pro mkv video a jsem bezradný.

    Potřebuju načasovat titulky .srt na HDTV video .mkv

    Subtittle Workshop mi video sice otevře, ale jede mi jen audio, obraz nevidím.

    video jinak přehrávám v WMP, nebo VLC. Oba mi přehrají obraz i zvuk.

    Nevím v čem je problém video s titalkami bez problému přehraju, ale v Subtittle Workshop se nezobrazí obraz. Ve všech případech se mi otevřou Haali a DirectVobSub kodeky.
    Poradtě mi prosím jak tohle vyřešit. Bez obrazu ty titulky nenačasuji. Budu rád za každý návrh.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Tohle už radil nahoře Foolproof, funguje to také s novějším FFDShow, ten musí mít povolený H.264AVC ve video dekodéru, ale to defaultně má.
    Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 20-01-2010 v 08:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    14

    Jasně, ten příspěvek jsem přečetl a pochopil.
    Taky jsem to hned zkusil, ale pořád mi to nejde.
    Leda by mi jako laikovi někdo poradil jak nastavit spouštění FFDShow místo DirectVobSub
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Já tím FFDShow myslel video, nikoli titulky, ty co zobrazuje DirectVobSub nepotřebuješ a můžeš si je dole v trayi vypnout, Workshop si generuje své.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD TV Samsung - změna vzhledu titulků
    Od funda v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-05-2011, 07:54
  2. Změna velikosti titulků v sw DVD přehrávačích ?
    Od meandrybotice v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 14:59
  3. Časování titulků
    Od Fur v sekci Titulkování
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-06-2009, 06:13
  4. zmena fontu titulku
    Od noucamp v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-11-2006, 06:18
  5. Změna kódování titulků
    Od tyrol_gangster v sekci Titulkování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 21:17