Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: ako spustim Google Earth na PC bez internetu?

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele quasi
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    163

    Priatelia,
    ako spustim Google Earth na PC bez internetu? Vypisuje mi to ze sa nemoze autorizovat, a mam pocit ze aj textury to taha z webu. Je nejaka moznost? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Brucholet_shw
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    46

    Prodam cely internet napaleny na 1 506 565 125 DVD nosicich, pripadne bez porna na 3DVD!
    Cena dohodou, pripadne vymenim za prazdne media...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele quasi
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    163

    lae mohlo by sa to nejako dat stiahnut, ved to taha len textury z internetu.
    Aj youtube sa da vycucnut
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    jak bys chtěl google earth provozovat bez netu? vždyť ty "jen" textury jsou hlavní část map. co jiného bys chtěl??? mapovej server googlu bude obsahovat gigabyty a gigabyty mapových textur...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...navíc, pokud si dobře pamatuji, co jsem jen letmo zahlédl v TV, tak neustále on-line updatováno z jednotlivých satelitů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele quasi
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    jak bys chtěl google earth provozovat bez netu? vždyť ty "jen" textury jsou hlavní část map. co jiného bys chtěl??? mapovej server googlu bude obsahovat gigabyty a gigabyty mapových textur...
    No a ja chcem stoahnut tie giga-giga-gigabity do pc, kedze nemam doma net.... ale poriadny hdd ano
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    lol. to si teda domluv přímo s googlákama, ať ti udělají offline prohlížeč. ne, vážně, podle mě to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Quote: .... ale poriadny hdd áno...

    A skolko má TB?? , že bych začal závidět.

    P.S. Nějak se tomu dojmu nemohu ubránit, ale připomíná mi to výroky jistého zbojníka z Horních Uher v nějakém vlasteneckém filmu poplatnému své době vzniku. Že by už zas' nastala?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Mne to jede normalne. A to mam Celeron 1GHz. Jestli to nebude slabou konfigurci tveho ega.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    Pokud potřebuješ jen nějakou oblast a ne celej kontinent nebo svět, lze využít cache. V "Možnostech" lze zvolit max. velikost až 2000MB a GE si to pak tahá z mezipaměti na disku. Jen před tím musíš, připojenej k internetu, projezdit požadovanou oblast křížem-krážem při všemožných zoomech.
    Pak to jde i bez netu, ale samozřejmě to není úplně to pravý ořechový
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas Avatar uživatele quasi
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Nasty_tvf Zobrazit příspěvek
    Pokud potřebuješ jen nějakou oblast a ne celej kontinent nebo svět, lze využít cache. V "Možnostech" lze zvolit max. velikost až 2000MB a GE si to pak tahá z mezipaměti na disku. Jen před tím musíš, připojenej k internetu, projezdit požadovanou oblast křížem-krážem při všemožných zoomech.
    Pak to jde i bez netu, ale samozřejmě to není úplně to pravý ořechový
    Konecne rozumna odpoved. Tak som to aj spravil. Napojil som PC na web, nainstaloval som GE, pobehal som po niektorych miestach a ono to ulozilo mapy do pamate.

    Nevies ale nahodou, do ktoreho adresara to uklada tie mapy? Neviem ho najst, pod GE adresarom to nie je. Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Obvykle to při standardním nastavení bývá do:

    c:\Documents and Settings\[COLOR="Red"]Username[/COLOR]\Local Settings\Temporary Internet Files\

    ve kterým budeš mít podadresáře s různě šílenými nahodilými názvy z číslic a písmen. Ty si musíš přeuložit jinam, aby se automaticky po určité době nesmazaly...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    GE má svou cestu kam si ukládá kešku. v temporary inet files to není
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu občas Avatar uživatele quasi
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    GE má svou cestu kam si ukládá kešku. v temporary inet files to není
    To teda neni. Dal som si vyhladat vsetky obrazky v pc a presiel som ich, ale mapy nikde. Asi to uklada s vlastnou priponou, ktoru precita len GE, a preto to nie je vidiet ako obrazok.

    Vie niekto, do ktoreho adresara uklada GE mapy? DIK
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ve staré verzi GE byla v nastavení cesta pro uložení souboru cache. v nové GE jsem tohle nastavení nenašel
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. 42LD550 ...co vše spustím v serv.menu?
    Od Vajda v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 30-09-2013, 19:24
  2. FV-1 Google TV box
    Od gonsa v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 138
    Poslední příspěvek: 07-01-2013, 22:31
  3. The man from Earth (2007)
    Od ai v sekci Filmy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2009, 21:45
  4. google earth nabízí pohled do vesmíru
    Od Doom v sekci Volná témata
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 19:27
  5. Spustim Fly2000tv a hned se samo zavre :(
    Od rodier v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-06-2004, 06:35