Network Rendering
Toto by me taky zajimalo.Zkousel jsem to, ale nikdy se mi to nepovedlo rozjet. Kdo na to prijde, je fakt buuuuuuuh!
No ja som to celkom rozchodil, ale skoncilo to na tom ze mi chybala licencia pre network rendering. Inak podla navodu to nie je tazke.
Skor ako network rendering (tam to ma zmysel az pri fitroch na cele video) by sa mi zisiel preview rendering... :-))
Mam P4 3Ghz ale obcas to zadrhne aj v rezime preview..
Este skusim nejske raid zapojenie.. Strip je sice rychly, ale bojim sa o tie udaje.. Xcelo by to nejaku kombinaciu aby to bolo zabezpecene?
Neviem ci je Raid5 rychlejsi ako ciste HDD. Urcite je Raid 5 pomalsi ako
stripe..?!
Asik by sa uz zisla HW podpora Vegasu..
Skor ako network rendering (tam to ma zmysel az pri fitroch na cele video) by sa mi zisiel preview rendering... :-))
Mam P4 3Ghz ale obcas to zadrhne aj v rezime preview..
Este skusim nejske raid zapojenie.. Strip je sice rychly, ale bojim sa o tie udaje.. Xcelo by to nejaku kombinaciu aby to bolo zabezpecene?
stripe..?!
Asik by sa uz zisla HW podpora Vegasu..
No tak jsem to taky rozjel, teda az na tu registraci....:o( Chtelo by to medicinku...:o(
HW podpora pro vegas pomalu prestava mit smysl. Vzdyt uz ted to stiha hezky... Alespon me to staci... kdyz mam neco narozneho tak pouziji predrendering...to ale jen zridkakdy...
HW podpora pro vegas pomalu prestava mit smysl. Vzdyt uz ted to stiha hezky... Alespon me to staci... kdyz mam neco narozneho tak pouziji predrendering...to ale jen zridkakdy...
Hmm PC staci dovtedy kym nezacnes pouzivat FX.
Potom to uz nestaci..
Skus taku korekciu farby a si v pr... to uz nevravim o film looku :-)
Alebo nejaky ProMist filter..
Mne sa napr. ta Matrox 100 paci aj tie free efekty na webe atd.
ale to ze ide iba v premiere tak to eee.
Okrem toho ze premiera bola dost nestabilna (zlaty Vegas).
Ale karta OK!.
Potom to uz nestaci..
Skus taku korekciu farby a si v pr... to uz nevravim o film looku :-)
Alebo nejaky ProMist filter..
Mne sa napr. ta Matrox 100 paci aj tie free efekty na webe atd.
ale to ze ide iba v premiere tak to eee.
Okrem toho ze premiera bola dost nestabilna (zlaty Vegas).
Ale karta OK!.
[quote=MarkEye]Este skusim nejske raid zapojenie.. Strip je sice rychly, ale bojim sa o tie udaje.. Xcelo by to nejaku kombinaciu aby to bolo zabezpecene?
stripe..?! Asik by sa uz zisla HW podpora Vegasu..[/quote]
RAID5 sa nemusis bat, je to stripe a s ochranou, kdezto u RAID1 mas stripe bez ochran. AID5 softverovo podporuju aj novsie dosky, chipsety Intel. Ano Vegas bude mat podporu HW kariet, ale asi az vo Vegase 6 (april/maj)
stripe..?! Asik by sa uz zisla HW podpora Vegasu..[/quote]
RAID5 sa nemusis bat, je to stripe a s ochranou, kdezto u RAID1 mas stripe bez ochran. AID5 softverovo podporuju aj novsie dosky, chipsety Intel. Ano Vegas bude mat podporu HW kariet, ale asi az vo Vegase 6 (april/maj)
Softwarovo som RAID5 skusal je to pomalsie ako HDD napriamo.
Je tam sice ochrana ale riesim HDD na video 8-)
Stripe je dobre rychle ale zas tam je to riziko... :-G
Viem ze je aj RAID 0+1 zrejme stripe + mirroring?
Ale asi potom treba 4 disky a kapacitne su pouzite len 2 disky?
Raid 5 HW by bolo riesenie, akurat SATA radice co som mal moznost
zakupit podporovali tak max RAID 0 a 1. ?! Ak mate typ budem rad... :-D
PS: zhanam rack skrinku z vyradeneho, dosluzeneho servera.
Ak niekto mate zbytocnu na predaj... napiste.
Troska OFF ufam ze sa nikto nepohorsi.. :-I
Dik Mark
Je tam sice ochrana ale riesim HDD na video 8-)
Stripe je dobre rychle ale zas tam je to riziko... :-G
Viem ze je aj RAID 0+1 zrejme stripe + mirroring?
Ale asi potom treba 4 disky a kapacitne su pouzite len 2 disky?
Raid 5 HW by bolo riesenie, akurat SATA radice co som mal moznost
zakupit podporovali tak max RAID 0 a 1. ?! Ak mate typ budem rad... :-D
PS: zhanam rack skrinku z vyradeneho, dosluzeneho servera.
Ak niekto mate zbytocnu na predaj... napiste.
Troska OFF ufam ze sa nikto nepohorsi.. :-I
Dik Mark
[quote=Fantas!]No tak jsem to taky rozjel,...[/quote]
Tak to tě poprosím o radu....taky sem so do toho pustil a podařil se mi rozjet poze rendering do *.avi a to ještě tak, že to dělá několik výstupních souborů místo jednoho a zdá se mi že rendering do *.mpg na jednom počítači je rychlejší než network rendering do avi... Něco musím mít špatně nastavené. Oba procesory mi jedou naplno ( 2,8GHz HT + 2,02GHz).
Tak to tě poprosím o radu....taky sem so do toho pustil a podařil se mi rozjet poze rendering do *.avi a to ještě tak, že to dělá několik výstupních souborů místo jednoho a zdá se mi že rendering do *.mpg na jednom počítači je rychlejší než network rendering do avi... Něco musím mít špatně nastavené. Oba procesory mi jedou naplno ( 2,8GHz HT + 2,02GHz).