Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 84

Téma: Nastavení a skušenosti s Canon HV20

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    45

    Chci se zeptat majitelu HV20 zda jim také při primem downconvertu z kamery bliká horní řádek.V pc sem si toho moc nevšimnul ale na televizi je to vidět dost.
    Naposledy upraveno uživatelem javelino: 25-06-2007 v 21:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    45

    Až ted sem našel tohle vlákno https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=12698
    prostě to dělám blbě,taky jsem chtěl ušetřit čas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    195

    AHoj, nevite nekdo jak vypnout zobrazeni datumu a casu pri prehravani zaznamu do TV ?
    Nemuzu to nikde najit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od MikeM Zobrazit příspěvek
    AHoj, nevite nekdo jak vypnout zobrazeni datumu a casu pri prehravani zaznamu do TV ?
    Nemuzu to nikde najit
    Dálkovým ovladačem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    316

    HV20 točí předpokládám do mpeg2. Jakej soft by jste doporučili pro převod z mpeg2 do mpeg4 aby se toho vešlo na dvd víc. ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    58

    Jaké kazety použiváte, jaké by jste doporučili?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    195

    Citace Původně odesláno od tunelar Zobrazit příspěvek
    Jaké kazety použiváte, jaké by jste doporučili?
    Ja jsem procetl plno diskuzi a vsadil jsem na miniDV Fuji. Zatim zadny problem.
    Daji se sehnat cca 50-55kc/ks.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    195

    Citace Původně odesláno od javelino Zobrazit příspěvek
    Dálkovým ovladačem?
    Moc dik zatim jsem ho ani nevybalil, tak jsem na nej uplne zapomnel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    195

    Prosim o radu, vsechny zabery mam maznuty.. vsechny co maji byt zaostreny na vetsi vzdalenost. To co je blizko, tak do cca 3 m je asi v poho, ale pokud jsem tocil neco z dalky cca 20-50 m tak to mam vsechno rozmazane. Spis se s tim ucim, takze chyba bude spis ve me nez v kamere, takze bych se spis zeptal jak to nastavit. Vetsinou se snazim tocit tak, ze zapnu I.AF. necham zaostrit na nejaky bod a pak si to prepnu na MF aby nepreostroval. dik za rady.

    A jeste druhy dotaz, jakym sw se da sestrihany HDV zaznam nahrat zpet na pasku ?
    Naposledy upraveno uživatelem MikeM: 13-08-2007 v 21:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Citace Původně odesláno od MikeM Zobrazit příspěvek
    Prosim o radu, vsechny zabery mam maznuty.. vsechny co maji byt zaostreny na vetsi vzdalenost. To co je blizko, tak do cca 3 m je asi v poho, ale pokud jsem tocil neco z dalky cca 20-50 m tak to mam vsechno rozmazane...
    A nezapomínáš vypnout ten MF tlačítkem Focus? Nebo nemáš zašpiněné okénko snímače I.AF? Zkus toto: při automatickém ostření stiskni Focus a drž ho asi 2 sec, než se na displeji objeví znak nekonečna (ležatá osmička). Pokud i teď budou vzdálené objekty rozmazané, je něco v nepořádku a patrně budeš muset do servisu. Pokud bude zaostření v pořádku, přepni v menu na Normal AF a vyzkoušej jak zaostřuje. Pokud dobře ... už je tady těch "pokud" nějak moc, zkus co jsem napsal a poreferuj...

    Citace Původně odesláno od MikeM Zobrazit příspěvek
    ...A jeste druhy dotaz, jakym sw se da sestrihany HDV zaznam nahrat zpet na pasku ?
    Mělo by to být součástí každého editačního softu. Já používám Vegas a ten to umí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    195

    Citace Původně odesláno od Saxel Zobrazit příspěvek
    ...Mělo by to být součástí každého editačního softu. Já používám Vegas a ten to umí.
    no nevim, mam Vegas 7d a pokud pripojim kameru, tak se to nechytne. Musim porepnout HV20 do DV modu a pak to reaguje. Nefunguje ani Capture ani Print, Vegas nenajde vubec kameru, takze jsem dosel k zaveru, ze pracuje pouze s DV zaznamem.
    Nakonec se mi to podarilo pred Edius 4. Mam ale problem s formatem TransportStreamu. Doslo na tva slova Saxele ohledne problemu s Womble MPEG Editoru, kdy po sestrihani v nem a vyrenderovani do MPEG-TS to kamera odmitne s tim, ze ten format je spatny.

    Nevite jake parametry musi mit ten zaznam aby se to dalo ulozit zpet na miniDV. Podle me to musi byt CBR 25000kb/s a audio 384kb/s. nevim jestli jeste neco dalsiho.
    Muzete mi doporucit nejaky SW na prevedeni ProgramStreamu na TransportStream a obracene.

    Nebo lepe , jestli muzete napsat jakym sw delate cely proces se zaznamem z HV20, t.j. Capture, editace, priprava TransportStreamu a ulozeni na miniDV. predem dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od MikeM Zobrazit příspěvek
    no nevim, mam Vegas 7d a pokud pripojim kameru, tak se to nechytne. Musim porepnout HV20 do DV modu a pak to reaguje. Nefunguje ani Capture ani Print, Vegas nenajde vubec kameru, takze jsem dosel k zaveru, ze pracuje pouze s DV zaznamem.
    Nakonec se mi to podarilo pred Edius 4. Mam ale problem s formatem TransportStreamu. Doslo na tva slova Saxele ohledne problemu s Womble MPEG Editoru, kdy po sestrihani v nem a vyrenderovani do MPEG-TS to kamera odmitne s tim, ze ten format je spatny.

    Nevite jake parametry musi mit ten zaznam aby se to dalo ulozit zpet na miniDV. Podle me to musi byt CBR 25000kb/s a audio 384kb/s. nevim jestli jeste neco dalsiho.
    Muzete mi doporucit nejaky SW na prevedeni ProgramStreamu na TransportStream a obracene.

    Nebo lepe , jestli muzete napsat jakym sw delate cely proces se zaznamem z HV20, t.j. Capture, editace, priprava TransportStreamu a ulozeni na miniDV. predem dik.
    Vegas, ale z HC1 alebo FX1, takze asi mas tu HV20 pokazenu !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    195

    No ale HDVsplitem uplne v pohode. Takze nevim kde je chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od MikeM Zobrazit příspěvek
    No ale HDVsplitem uplne v pohode. Takze nevim kde je chyba.
    Asi nevies o tom, ze pre HDV musis mat aj tak Capture nastavene, chod na to cez File -> Capture video a tam sa ta pri otvoreni spyta, ci chces naberat HDV alebo len DV. Tod vsjo, niekde robis chybu alebo je fakt vadna kamera !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    195

    Citace Původně odesláno od stayman Zobrazit příspěvek
    Asi nevies o tom, ze pre HDV musis mat aj tak Capture nastavene, chod na to cez File -> Capture video a tam sa ta pri otvoreni spyta, ci chces naberat HDV alebo len DV. Tod vsjo, niekde robis chybu alebo je fakt vadna kamera !!!!
    No mas uplnou pravdu ale na svou obhajobu musim rict, ze ja jsem to vzdy zkousel pres Vegas Video Capture a tam se me to na nic neptalo a na HDV to nijak nereagovalo.
    Moc dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nastavení HV20
    Od rjja v sekci Videokamery
    Reakcí: 59
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 22:36
  2. Nastaveni zvuku Canon HV20
    Od Shaggy.tt v sekci Videokamery
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-04-2009, 16:31