DV na CD R
Poradite mi nekdo, jak ponicit 1,3GB avi DV, aby mi vlezlo na CD R, ktere mi bude hrat v DVD/DivX prehravaci...a aby se na to dalo divat :-) ...
pekne souveti...snad to z toho pochopite?
Dik Jan :BB:
pekne souveti...snad to z toho pochopite?
Dik Jan :BB:
Len ci to pochopis ty, ze sa na to neda divat :-D
1.3GB to mas nejakych 5minut ??? To si daj do mobilu a nie na CD :-)
1.3GB to mas nejakych 5minut ??? To si daj do mobilu a nie na CD :-)
Kdyz to potrebuju na CD a neni to dlouhy, delam z toho miniDVD, to je vlastne strukturou DVD, ale vypaleny na CD, vleze tam pri nizsim bitrate az 15 minut, ale pozor na vysoky bitrate, stolni prehravace s tim maji problemy, protoze maji pomale mechaniky kvuli nizke hlucnosti, do 6000kbps to ale vetsinou funguje
to StayMan by €RikŁ€ : mam mobil na CD...proto to potrebuju :-D
DVD Architect mi nejak nechce vypalit DVD na CD...asi mam neco spatne...
Jak jinak to na CD dostanu?
dik
DVD Architect mi nejak nechce vypalit DVD na CD...asi mam neco spatne...
Jak jinak to na CD dostanu?
dik
Udělej image a potom je řada enginů, kterým to nevadí.
Ale raději bych asi SVCD, vleze se tam toho víc v ucházející kvalitě a umí to mnohem více playerů.
Ale raději bych asi SVCD, vleze se tam toho víc v ucházející kvalitě a umí to mnohem více playerů.
Jakýmkoliv autoringovým softem udělat strukturu DVD (Voby, IFO a pod), ale velikostí odpovídající CD. A pak šup s tím do Nera, někde skrytou má i volbu miniDVD. Ale ne každý přehrávač to pobere.
Jinak radši VCD (cca 80 min záznamu s dat. tokem 1150 kbps pro video a 224 kbps pro audio) nebo SVCD (cca 35-40 min záznamu)
Jinak radši VCD (cca 80 min záznamu s dat. tokem 1150 kbps pro video a 224 kbps pro audio) nebo SVCD (cca 35-40 min záznamu)