Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Nové přechody HFX v Studiu 9 Plus

Venousekh (20)|13.10.2004 06:17
V koupeném Studiu 9 Plus přibylo spousta nových přechodových efektů . Ačkoliv celý HFX 5.5.2 Megapack mám koupený a odemknutý , tak tyto nové efekty ( průmysl atd. ) jsou zamčeny. Co je to za verzi ? Megapack by obsahovat všechny efekty . Čím se to dá odemknout ? Kromě dalšího placení ovšem 9-)
Venousekh (20)|16.10.2004 20:39
Tak jsem koukal na stránky Pinnacle a nové videoefekty i přechody dodávané jako Bonus DVD Content k Studiu Plus 9 jsou pouze jednotlivé balíky prodávané samostatně. Např. nové přechody ( balíky po 16 přechodech nazvané např. Sport 2 , Multimedia , Svatba 2 , Průmysl atd ) stojí každý 14 $. Kdyby je měl mít člověk všechny tak za ně dá pomalu stejně jak za celé Premiere. Videoefekty ( např. balíky DziedzicPack ) stojí okolo 20$ každý !!!! :-k

Nevím proč si Pinnacle myslí že dá člověk 35$ za celý program a dvacet dolarů za 5 videoefektů nebo 16 přechodů .....

Jsem nasranej. Nenašel by se někde sajt s léčivy na tyhle věci ????
stayman (12393)|16.10.2004 20:47
Ma to vyse 3GB :-(
Venousekh (20)|17.10.2004 08:25
[quote=StayMan by €RikŁ€]Ma to vyse 3GB :-([/quote]

StayMan : To já vím. Dostal jsem to DVD k Studiu 9 Plus. Ale ty přechody + plugin videoefekty ( viz. jak jsem psal ) jsou zamknuté . Nepomůže ani odemknutí HFX Megapacku. Je to prostě další bonus navíc a za každou jednotlivou píčovinu by měl člověk solit 15 - 20$. :((
mirekv (7169)|17.10.2004 08:32
[quote=Venousekh][quote=StayMan by €RikŁ€]Ma to vyse 3GB :-([/quote]

StayMan : To já vím. Dostal jsem to DVD k Studiu 9 Plus. Ale ty přechody + plugin videoefekty ( viz. jak jsem psal ) jsou zamknuté . Nepomůže ani odemknutí HFX Megapacku. Je to prostě další bonus navíc a za každou jednotlivou píčovinu by měl člověk solit 15 - 20$. :(([/quote]Holt se s tím musíš smířit, taková je po*raná politika některých firem. Vyber si to na zákaznícich (předpokládám, že takový luxus nemáš jen pro sebe).